|
![]() |
#1 |
Intel Pentiumnaš 4-vretaš
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) WinRAR - extract na D ipak u C
Imam jedan problem. Kad sam sad htio extrackt neku igru sa dvd-a na komp i to stavim na D disk pošto imam raspodjeljen hard na C i D(na D je više mjesta) i dođe na 38% i piše da nemam dosta mjesta na C, a stavim na D!! Stvarno nekužim,ja igricu stavim na D ,a piše da nema mjesta na C????? Hvala!
![]() |
#2 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
To i mene zivcira. Prvo se extracta u temp direktorij na C:, a onda se mice na D. Glupo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Onda nemoj bit iznenadjen kad budes nesto extractao na C a fali prostora na D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hmm a što napraviti ako se igra želi instalirati samo na C: particiju a tamo nema mjesta, a browse za drugo mjesto instalacije je nemoguće odabrati jer je siv ilitiga ne koristiv?
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako hočete ekstraktirati na D: vi to vjerovatno samo odvučete iz rar-a u D: Zato ide otpakiranje prvo preko C: Umjesto toga, kliknite na file koji hočete extraktati i klik gore na "Extract to" te mu nađite path na D: di ga želite otpakirati. Tako odmah "ide" preko D: particije
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Da kao sta baja kaze nisam ni ja vidio da ne moze..Obicno ljudi stavljaju typical installation pa onda ide po defaultu,a kad je preko advanced onda mozes mjenjat putanju i sve.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma znam na što mislite, svaki put radim typical, al ovaj put tog koraka nema. Radi se o Company of Heroes: opposing fronts. Može rješenje i preko PM-a ![]()
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|