![]() |
(riješeno) WinRAR - extract na D ipak u C
Imam jedan problem.
Kad sam sad htio extrackt neku igru sa dvd-a na komp i to stavim na D disk pošto imam raspodjeljen hard na C i D(na D je više mjesta) i dođe na 38% i piše da nemam dosta mjesta na C, a stavim na D!! Stvarno nekužim,ja igricu stavim na D ,a piše da nema mjesta na C????? Hvala! |
To i mene zivcira. Prvo se extracta u temp direktorij na C:, a onda se mice na D. Glupo...
|
A dal ima rješnje za to???
|
Da premjestiš TEMP folder u WinRARu ili šta već koristiš :)
http://pce.hostili.com/images/winrar0g76_thumb.jpg |
Onda nemoj bit iznenadjen kad budes nesto extractao na C a fali prostora na D :)
|
Hmm a što napraviti ako se igra želi instalirati samo na C: particiju a tamo nema mjesta, a browse za drugo mjesto instalacije je nemoguće odabrati jer je siv ilitiga ne koristiv?
|
Citiraj:
|
hvala
|
Ako hočete ekstraktirati na D: vi to vjerovatno samo odvučete iz rar-a u D:
Zato ide otpakiranje prvo preko C: Umjesto toga, kliknite na file koji hočete extraktati i klik gore na "Extract to" te mu nađite path na D: di ga želite otpakirati. Tako odmah "ide" preko D: particije |
Citiraj:
|
Ma znam na što mislite, svaki put radim typical, al ovaj put tog koraka nema. Radi se o Company of Heroes: opposing fronts.
Može rješenje i preko PM-a ;) |
Citiraj:
Meni radi bez problema na D:\ ;) nešto ti je sigurno promaklo, a nije ni sumnjivo tako da može i na ovaj thread :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |