|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Kakvi su Toshiba opticki driveovi?
Gladam da bi si kupio nekakav combo (DVD-ROM/CDRW) drive i zapeo mi za oko nakakav Toshiba u HGSu za 320kn. Cisto me zanima kakve su Toshibe opcenito? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
znam da imaju odlične DVD cigane ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Toshiba romi nisu baš pljenili brzinama, tehničkim novotarija i ostalim iskreno rečeno bedastočama ![]()
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
BTW nista od Vasine GF4 Ti4200 128Mb ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Ajde pitaj pliz. Dugo trazim nesto takovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Solidni su čitači (ako medij nije previše izgreban), sporo ripanje i problem s čitanjem određenih DVD+RW. Ima zato dobro vrijeme pristupa, čita 90 i 99 min. CD-ove, nije bučan, dobre preformanse s CD-RW medijima i DVD-R/RW.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
moja čita sve bez frke, čak i dosta izgrebane... jedino sam primijetio da se pomalo muči sa cd/dvd-ima iz raznih časopisa, počne proizvodit čudne zvuke/vibracije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Možda dobiju novu pošiljku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
Uzmi si AOPEN cameleon, frend mi je ozel odlican ROM. Vjerojatno jedan od najkboljih kaj se danas daju kupit.
__________________ |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
Evo harakiri: http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1613&page=5 ili od pocetka: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1613 Taj je combo al valjaju i koji nisu kombo, Sve zavisi za kaj ti tom treba. Iako sam do tog zakljucka doso bez citanja review-a jer sam ga vidio.(review naso sad na googlu) Ipak je najvaznije za kaj ti rom treba, i sa kakvom ga przilicom/citacm uparujes.DA ne filozofiram dalje,u kombinaciji sa mojim NEC-om meni je i BENQ OK, jel neces vjerovat izgrebane DVD tiskane dvoslojne medije NEC uspije sripat a ne BENQ.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
thx Bruno ![]() |
![]() |
![]() |
|