![]() |
Kakvi su Toshiba opticki driveovi?
Gladam da bi si kupio nekakav combo (DVD-ROM/CDRW) drive i zapeo mi za oko nakakav Toshiba u HGSu za 320kn.
Cisto me zanima kakve su Toshibe opcenito? |
znam da imaju odlične DVD cigane :D
|
Citiraj:
|
DVD rome Mental, DVD rome:p
|
Toshiba romi nisu baš pljenili brzinama, tehničkim novotarija i ostalim iskreno rečeno bedastočama :) ali su zato uvijek bili pouzdai i radili. Dakle ne očekuj neku Larbogini, Ferrari opciju već pouzdanost i staleženost jedne Toyote.
|
Citiraj:
BTW nista od Vasine GF4 Ti4200 128Mb ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde pitaj pliz. Dugo trazim nesto takovo. |
Toshiba je mark. Barem DVD cigani:D
|
Solidni su čitači (ako medij nije previše izgreban), sporo ripanje i problem s čitanjem određenih DVD+RW. Ima zato dobro vrijeme pristupa, čita 90 i 99 min. CD-ove, nije bučan, dobre preformanse s CD-RW medijima i DVD-R/RW.
|
moja čita sve bez frke, čak i dosta izgrebane... jedino sam primijetio da se pomalo muči sa cd/dvd-ima iz raznih časopisa, počne proizvodit čudne zvuke/vibracije...
|
Dok sam se ja razmislajo HGS ih je sve uredno prodao :)
|
Možda dobiju novu pošiljku. :D
|
Uzmi si AOPEN cameleon, frend mi je ozel odlican ROM.
Vjerojatno jedan od najkboljih kaj se danas daju kupit. |
Citiraj:
|
Evo harakiri:
http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1613&page=5 ili od pocetka: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1613 Taj je combo al valjaju i koji nisu kombo, Sve zavisi za kaj ti tom treba. Iako sam do tog zakljucka doso bez citanja review-a jer sam ga vidio.(review naso sad na googlu) Ipak je najvaznije za kaj ti rom treba, i sa kakvom ga przilicom/citacm uparujes.DA ne filozofiram dalje,u kombinaciji sa mojim NEC-om meni je i BENQ OK, jel neces vjerovat izgrebane DVD tiskane dvoslojne medije NEC uspije sripat a ne BENQ. |
thx Bruno :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:09. |