|
![]() |
#2 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Jesi probao sa Media Portalom? Čini mi se da sam čitao po forumu da ljudi imaju tu karticu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Mozda da koristis neki drugi program za satelit, a da ti se samo pokrece automatski iz nekog media centre (ne mogu vise pomoc posto ni sam nisam nasao zadovoljavajucu jos kombinaciju) Offtopic: Imam Intel E5200 proc i 4 gige rama. Jel to do mene samo ili je taj Media Portal toliko prokleto spor. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja koristim meedio i dvbviewer. Moje preporuke su ti za Dvbviewer. ima bolji osd od progfdvb-a, a sto je njabolje sam dvbviewer se moze koristiti kao HTPC software samo sto nema bogate opcije kao meedio
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
MediaPortal ti podržava, imam Skystar 2 HD, i uredno ti podržava. Posto se prebacujem na Meedio, imaš meedio ultimate instalaciju u kojoj izabereš Mediaportal TV3 engine integration (client), i trebao bi i u meediu gledati programe sa ss2 kartice. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Na svom htpc-u (vidi moj komp) koristim dvbviewer+vplug za dvb-t i dvb-s. Imam instaliran i meedio ultimate koji mi se jako sviđa kao front end ali nisam uspio uključiti dvbviewer u meedio. Ima li itko da mu navedena kombinacija radi, ili neku drugu kombinaciju media centra s dvb softwareom radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Evo kako ubacujes shortcut u meedio za igre. ista procedura je i za dvbviewer. Stavis ikonu i kada hoces gledati TV pokrenes dvbviewer. kada si gotov zgasis. Naravno daljinski ti mora biti podesen i u dvbvieweru
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Hvala na brzom odgovoru ! Javim se kad isprobam. Pozdrav Davor |