|  | 
| 
 Skystar 2 i htpc software Pozz, Možete preporučiti neki htpc software kao što je mce, meedio da podržava Skystar 2 karticu?Meedio ne prepoznaje ništa kao ni SageTV, a bogami ni powercinema...:pirate:Hvala! | 
| 
 Jesi probao sa Media Portalom? Čini mi se da sam čitao po forumu da ljudi imaju tu karticu.. | 
| 
 sa media portalom nejde, može netko sa tom kombinacijom objasniti šta i kako? TIA! | 
| 
 Mozda da koristis neki drugi program za satelit, a da ti se samo pokrece automatski iz nekog media centre (ne mogu vise pomoc posto ni sam nisam nasao zadovoljavajucu jos kombinaciju) Offtopic: Imam Intel E5200 proc i 4 gige rama. Jel to do mene samo ili je taj Media Portal toliko prokleto spor. | 
| 
 Hmm, nije loša ideja...budem probao sa meedio-om i progdvb-om:) | 
| 
 Ja koristim meedio i dvbviewer. Moje preporuke su ti za Dvbviewer. ima bolji osd od progfdvb-a, a sto je njabolje sam dvbviewer se moze koristiti kao HTPC software samo sto nema bogate opcije kao meedio | 
| 
 MediaPortal ti podržava, imam Skystar 2 HD, i uredno ti podržava. Posto se prebacujem na Meedio, imaš meedio ultimate instalaciju u kojoj izabereš Mediaportal TV3 engine integration (client), i trebao bi i u meediu gledati programe sa ss2 kartice. Pozdrav | 
| 
 Meedio sa media portal enginom podržava v-plug?I sa kojim plugin-om za meedio mogu koristiti dvb viewer, progdvb za gledanje tv-a preko njih u meediou? | 
| 
 Na svom htpc-u (vidi moj komp) koristim dvbviewer+vplug  za dvb-t i dvb-s. Imam instaliran i meedio ultimate koji mi se jako sviđa kao front end ali nisam uspio uključiti dvbviewer u meedio. Ima li itko da mu navedena kombinacija radi, ili neku drugu kombinaciju media centra s dvb softwareom radi? | 
| 
 Citiraj: 
 Evo kako ubacujes shortcut u meedio za igre. ista procedura je i za dvbviewer. Stavis ikonu i kada hoces gledati TV pokrenes dvbviewer. kada si gotov zgasis. Naravno daljinski ti mora biti podesen i u dvbvieweru | 
| 
 Hvala na brzom odgovoru ! Javim se kad isprobam. Pozdrav Davor | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |