|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Google Earth
Ovako, prošli mjsec sam pokrenuo googlei sam je krenuo u nekakvo updejtanje, međutim bio sam blizu kraja paketa i morao sam ga prekinut, pokrenuo sam ga ovaj mjesec, i dobim poruku kao da se spaja na server, i tako u nedogled... Pokušao sam uninstall, i na novo install i ništa, skinuo drugu verziju ista stvar, samo kao spaja se na server, i uopče ne vidim zemlju, samo crno i zvjezde, kaj da radim ??
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Zadnje izmijenjeno od: Poggiali. 11.11.2008. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smak svijeta, *ebi ga... ![]() Jesi li probao deinstalirati program, ručno obrisati njegove ključeve u registryju i kasnije uz pomoć CCleanera/TuneUpa obrisati još ostatak neispravnih ključeva? Imaš li kakav firewall?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma, eto sinoć mi je Joke sa foruma pokušavao pomoći preko TV-a i ništa, a do nedavno je sve radilo :/ Od zaštite koristim ad aware i nod 32... Pokušavali smo CC -om, wise registry cleanerom, više verzija eartha i ništa , uvjek stoji da se spaja na server :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jep obrisali smo google earth popeglan registry sa ccleaner i wise registry cleaner takoder i manualno iz registrya nekih ostataka,probane su 2-3 verzije nema firewalla ali svaki put samo performing google earth server login..Eto tio sam mu pomoc ali jbg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
If you're a Microsoft Windows user, please visit the Google Earth Server Test using Microsoft Internet Explorer to see if your computer can contact our servers Connecting Issues |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
postoji li mogucnost u google earthu ili mapsima ili nekom drugom programu da mi mjeri udaljenost... ali ne ono stavim tocku a tocku b pa mi izracuna neku svoju grbavu rutu izmedju tih tocaka i kaze udaljenost, vec da recimo vucem olovkom po mapi kao u paintu i on mi ispisuje udaljenost... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|