![]() |
Google Earth
Ovako, prošli mjsec sam pokrenuo googlei sam je krenuo u nekakvo updejtanje, međutim bio sam blizu kraja paketa i morao sam ga prekinut, pokrenuo sam ga ovaj mjesec, i dobim poruku kao da se spaja na server, i tako u nedogled...
Pokušao sam uninstall, i na novo install i ništa, skinuo drugu verziju ista stvar, samo kao spaja se na server, i uopče ne vidim zemlju, samo crno i zvjezde, kaj da radim ?? http://www.imagesforme.com/out.php/i221383_gd.JPG |
Smak svijeta, *ebi ga... :D
Jesi li probao deinstalirati program, ručno obrisati njegove ključeve u registryju i kasnije uz pomoć CCleanera/TuneUpa obrisati još ostatak neispravnih ključeva? Imaš li kakav firewall? |
Ma, eto sinoć mi je Joke sa foruma pokušavao pomoći preko TV-a i ništa, a do nedavno je sve radilo :/ Od zaštite koristim ad aware i nod 32...
Pokušavali smo CC -om, wise registry cleanerom, više verzija eartha i ništa , uvjek stoji da se spaja na server :/ |
Jep obrisali smo google earth popeglan registry sa ccleaner i wise registry cleaner takoder i manualno iz registrya nekih ostataka,probane su 2-3 verzije nema firewalla ali svaki put samo performing google earth server login..Eto tio sam mu pomoc ali jbg :( ne pada mi nista drugo napamet osim ako se moze mjenjat taj server u google earthu?
|
If you're a Microsoft Windows user, please visit the Google Earth Server Test using Microsoft Internet Explorer to see if your computer can contact our servers
Connecting Issues |
postoji li mogucnost u google earthu ili mapsima ili nekom drugom programu da mi mjeri udaljenost... ali ne ono stavim tocku a tocku b pa mi izracuna neku svoju grbavu rutu izmedju tih tocaka i kaze udaljenost, vec da recimo vucem olovkom po mapi kao u paintu i on mi ispisuje udaljenost...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |