|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa, mogu ti dati skripte koje smo mi koristili u srednjoj, recimo o sustavnoj i programskoj potpori, i diagnostika i održavanje uređaja, pa si pogledaj poglavlja o održavanjima, korektivno, preventivno i mješovito, i onda si nađi par praktičnih slučaja te ih opiši... Recimo kvar 1 - "Pucanje" kondenzatora i istjecanje elektrolita. To bi naprimjer najbolje bilo preventivno održavati, tako da kupiš stabilno napajanje, i recimo UPS ako imaš loš izvor napona u dalekovodnoj mreži. Kvar 2 - izgaranje kondezatora i dioda. To nemožeš preventivno riješiti, ali zato korektivnom metodom možeš zamijeniti neispravne, i testirati ispravnost matične ploče.. Evo sada ću ti uploadati fajlove! ![]() Pričekaj par minuta ![]() EDIT: http://rapidshare.com/files/157790167/4d.rar Izvoiliš! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
gde je to sto si mi htio prikaciti, valjda ce mi to obiti od korist. molim te daj mi to . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Valg ti je dao link do novog linka sa kojega ćeš skinuti određeni file. Ti treba da odabereš "free user" i nakon toga sačekaš par sekundi dok ne počne download.
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|