![]() |
defekti maticnoj ploci
Jel mi neko moze naci necega oko defekti maticnoj ploci.
Molim vas, jel mi treba za seminarsku za srednju Elektro Informaticku skolu. Hvala vam unapred. |
Pa, mogu ti dati skripte koje smo mi koristili u srednjoj, recimo o sustavnoj i programskoj potpori, i diagnostika i održavanje uređaja, pa si pogledaj poglavlja o održavanjima, korektivno, preventivno i mješovito, i onda si nađi par praktičnih slučaja te ih opiši...
Recimo kvar 1 - "Pucanje" kondenzatora i istjecanje elektrolita. To bi naprimjer najbolje bilo preventivno održavati, tako da kupiš stabilno napajanje, i recimo UPS ako imaš loš izvor napona u dalekovodnoj mreži. Kvar 2 - izgaranje kondezatora i dioda. To nemožeš preventivno riješiti, ali zato korektivnom metodom možeš zamijeniti neispravne, i testirati ispravnost matične ploče.. Evo sada ću ti uploadati fajlove! :) Pričekaj par minuta :) EDIT: http://rapidshare.com/files/157790167/4d.rar Izvoiliš! :) |
Citiraj:
gde je to sto si mi htio prikaciti, valjda ce mi to obiti od korist. molim te daj mi to . |
Pa zar ne vidiš link? Rapidshare anyone?
|
Citiraj:
a gde tu da nadzem za defekti maticnoj ploci, ja tu ne vidim nista takvo |
Valg ti je dao link do novog linka sa kojega ćeš skinuti određeni file. Ti treba da odabereš "free user" i nakon toga sačekaš par sekundi dok ne počne download.
|
Citiraj:
Ja ne kužim što ti želiš postići... Lupi čekićem po ploči i imaš savešen kvar, samo analiziraj šta ne valja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |