|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Lasersko graviranje na laptop
Pozdrav, trenutno sam u pregovorima za jedan lap koji ima poneku ogrebotinu na vanjskom djelu ekrana, tj. plastike. Pošto mi frend ima uređaj za lasersko graviranje, zanima me da li bi to išlo, tj. da li bi se što oštetilo sa graviranjem? Mislim na nešto ovakvo Najveći mi je problem što neznam razliku između ovog lasera na filmiću i onog od frenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Isprobaj na komadu plastike..ako laser prodire pre duboko..nemoj..a ako ispisuje samo površinski..samo daj..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jep, ako čovjek dobro zna s laserom, mozes i po bateriji gravirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a gle, ideja je da mu dam komad plastike ( sl. debljine kao poklopac ekrana na lapu) pa nek vježba. A jel bitno? Pa i ne baš, s obzirom da ima kupit onih naljepnica za cijeli pokrov, al mi se svidja ideja, jer je svaki rad više manje unikat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako zna onda zna, utipka u komp putanju, i laser radi sam ![]() pitanje znanja se onda svodi na poznavanje rada, tj. nastimat ga da na određeni tip plastike radi tocno toliko duboko. ostalo je više manje lako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|