|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) MSN neradi "new version"
pozz ljudi ovako dosada sam imao instaliran win live msn messenger 9 i danas mi se pojavi da je potrebna nova verzija. hajd kliknem yes i on pocne download medjutim kad zavrsi download izbaci mi poruku: "za ovu verziju potrebna je vista ili xp!!!!!!!!!" AL ja imam instaliran win xp sa sp2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
instaliraj sp3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Da ne otvaram novu temu imam problem. Moja sestra :S je dobila neki error u wlm i nije joj se htjeo logirati. I onda je "skidal" nove verzije i šta ja znam, i sad imam slijedeći rezultat. Windows live messengera nema ni foldera ni add/remove. A akad hoću instalirati neku verziju kaže da je na sistemu već instalirana novija verzija i da nije potrebno isntalirati. Kako da riješim ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pocistis sve kako je tu opisano i to je to,ili uzmes neki registry cleaner (ccleaner,tuneup) http://www.theeldergeek.com/manually...l_programs.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ev ljudi ja rjesio, Problem je bio u tome sto mi je bio iskljucen auto update windowsa i nije mogao da prepozna, uradio update windowsa i skino ovaj novi msn,sad sve radi. a za taj gore navedeni problem i meni se to desavalo izbaci neki kod 800........ i nes, ev kak sam ja rjesio ![]() C:\Documents and Settings\tvoje ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts i izbrises sve sto je u tom folderu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
A svi koji dobe error 800ffff neka skinu contacs.msi jer wlm nemože lodati kontakte u msn pa vam baca taj error |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|