![]() |
(riješeno) MSN neradi "new version"
pozz ljudi
ovako dosada sam imao instaliran win live msn messenger 9 i danas mi se pojavi da je potrebna nova verzija. hajd kliknem yes i on pocne download medjutim kad zavrsi download izbaci mi poruku: "za ovu verziju potrebna je vista ili xp!!!!!!!!!" AL ja imam instaliran win xp sa sp2 :fala::respekt::fala: |
instaliraj sp3
|
ali kod susjeda sve isto,znaci sa istog cd-a windows instaliran sp2 i isti messenger i radi sve mu ok
|
kod mene radi normalno, sp2 gore.
Preporuka obrisi taj novi i stavi si 9 ili 8.5 verziju jer je ovo govno |
al neradi na toj verziji trazi noviju da instaliram, u svakom slucaju hvala:fala::fala::fala: naso sam nes na internetu da se instalira starija verzija 8,5 pa onda da se skine update, valjda onda radi, pa cu pokusat thx
|
Da ne otvaram novu temu imam problem. Moja sestra :S je dobila neki error u wlm i nije joj se htjeo logirati. I onda je "skidal" nove verzije i šta ja znam, i sad imam slijedeći rezultat. Windows live messengera nema ni foldera ni add/remove. A akad hoću instalirati neku verziju kaže da je na sistemu već instalirana novija verzija i da nije potrebno isntalirati. Kako da riješim ovaj problem?
|
START/RUN i upisi regedit. U njemu obrisi sve gdje se spominje windows live messanger.
|
Pocistis sve kako je tu opisano i to je to,ili uzmes neki registry cleaner (ccleaner,tuneup) http://www.theeldergeek.com/manually...l_programs.htm
|
ev ljudi ja rjesio, Problem je bio u tome sto mi je bio iskljucen auto update windowsa i nije mogao da prepozna, uradio update windowsa i skino ovaj novi msn,sad sve radi. a za taj gore navedeni problem i meni se to desavalo izbaci neki kod 800........ i nes, ev kak sam ja rjesio:odes na
C:\Documents and Settings\tvoje ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts i izbrises sve sto je u tom folderu |
Citiraj:
A svi koji dobe error 800ffff neka skinu contacs.msi jer wlm nemože lodati kontakte u msn pa vam baca taj error |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:12. |