|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
IDE kabeli
Zanima me ako se može odsjeći treći konektor na ide kabelu. 1 2 3 znači []-----------------[]--------[] 1 2 u ovo[]-----------------[] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Re: IDE kabeli
Citiraj:
biti slave... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Samo pazi da prilikom rezanja ne spojis zice...
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam nekad davno napravio to što ti smjeraš i ATA100 kabel je postao ATA33 kabel, nisam radio nikakav troubleshooting nego sam ga jednostavno bacio. Najvjerovatnije su se spojila 2 voda...
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
!!
Citiraj:
Sto se tice ata, ako imas ibm disk (hitachi), on ti to nece popusit ako ga stavis na sredinu da radi kao master! Dok bilo koji drugi radi donekle normalno. Kablovi koji dolaze uz intelove ploce mislim da im nije spojena 4 ili 5 zica (masa), znaci i taj kabel ak okrenes nece raditi, odnosno moras postivat master i slave. Neznam dal je u pitanju sto ti je predugacak kabel ili nesto drugo, al moja preporuka je da jednostavno izvadis srednji konektor! Radi se o dvije capice koje moras savinut prema van i konektor se sam raspadne. Najmanja steta, kabel ce raditi kao master, neces se morat brinut dal si nesto kratko spojio! Ili ak oces bas izrezat, najbolje je to odrezati sa skalpelom, tocno po rubu srednjeg konektora, ali izbacujes kraci dio kabla! Sretno ako ce to proraditi, al moralo bi! []--------------------------[]
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma imam punu ladicu ide kabela, pa dok neki ne proradi... ![]() FDD kabel sam već cvikao, a i svi kabeli u kompu su mi custom roundani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, a da vidiš koliko sam običnih FDD kabela uništio prije nego sam skužio kako napraviti 10 cm dugi kabel od FDD-a... Fits perfectly! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
|
jel, prosvijetli me malo... |
![]() |
![]() |
|
|