|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
kamo tiskati hrvatske dijakritike na postojeće tipkovnice?
recimo ako bih uvezao iz USA ili DE tipkovnicu i žeim pored originalnih znakova staviti i hrvatske dijakritike, eventualno u drugoj boji, zna li itko kamo se to može obaviti? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kako to misliš kamo se to može obaviti? Misliš gdje se to može napravit ili misliš na koje tipke se koje slovo treba stavit?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
misli ako ima netko u hrv ko printa na tipke hrvatska slova...pa da mu odnese ona slova di je nama šđčćž da mu ista ta slova i otisne na tipkovnicu...ja bi ti savjetovao MARKER/waterproof/non-fade...ovo sumnjam da postoji u hrv |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pitao ali nisam dobio informaciju, zato i pitam ovdje. a ne želim markerom šarati po metalnoj tipkovnici. mislim da ću na kraju zadržati originalni layout znam da se tipkovnice sa non-standard layoutom naručuju kao takve direktno iz tvornice, ali vjerovatno postoji i neko drugo rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Uf sumnjam da ce ti to itko sa sitotiskom napravit. Prvo, zato sto oni to kolko ja znam ne rade i drugo, ako rade onda rade na kolicinu od bar 100 komada jer se ne manje ne isplati snimat sito (osim ako ne poznas nekog osobno)..
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znam da je to prije M-San radio(jer sam upravo to ja radio s frendom) prije,a sad ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Znam da nije rješenje ono pravo (kad je baš print u pitanju), one prozirne naljepnice sa otisnutim našim znakovima (po mogućnosti sa donje strane jer onda duže traju)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
hm dobra ideja Nikky, thx will do ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da i mene zanima koja je to tipkalica koja ima metalne tipke ? a za stampanje cuti saznati ime firme. jedino ti moze biti bad sto je firma u zgu ?
![]() |
#13 |
Premium
|
nisam rekao da ima metalne tipke, iako mi ne bi smetalo ni da ih ima, ali je kućište aluminijsko tipkovnica je Enermax Aurora Premium @Codiac, nije bed, često sam u ZGB |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
steta sta nema metalne tipke ![]() posaljem ti na pm broj telefona kad mi kolega vrati mejl.
![]() |
#15 |
Premium
|
k nema beda a za review, to ovisi kako budem raspoložen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|