![]() |
kamo tiskati hrvatske dijakritike na postojeće tipkovnice?
recimo ako bih uvezao iz USA ili DE tipkovnicu i žeim pored originalnih znakova staviti i hrvatske dijakritike, eventualno u drugoj boji, zna li itko kamo se to može obaviti?
hvala |
Kako to misliš kamo se to može obaviti? Misliš gdje se to može napravit ili misliš na koje tipke se koje slovo treba stavit?
|
misli ako ima netko u hrv ko printa na tipke hrvatska slova...pa da mu odnese ona slova di je nama šđčćž da mu ista ta slova i otisne na tipkovnicu...ja bi ti savjetovao MARKER/waterproof/non-fade...ovo sumnjam da postoji u hrv
|
Koliko mi je poznato, firma u kojoj radiš prodaje hardver. Teško ti pitati u firmi?
|
pitao ali nisam dobio informaciju, zato i pitam ovdje. a ne želim markerom šarati po metalnoj tipkovnici. mislim da ću na kraju zadržati originalni layout
znam da se tipkovnice sa non-standard layoutom naručuju kao takve direktno iz tvornice, ali vjerovatno postoji i neko drugo rješenje |
Pa eventualno se raspitaj kod ljudi koji se bave sitotiskom
|
Uf sumnjam da ce ti to itko sa sitotiskom napravit. Prvo, zato sto oni to kolko ja znam ne rade i drugo, ako rade onda rade na kolicinu od bar 100 komada jer se ne manje ne isplati snimat sito (osim ako ne poznas nekog osobno)..
|
Znam da je to prije M-San radio(jer sam upravo to ja radio s frendom) prije,a sad ne znam...
|
Znam da nije rješenje ono pravo (kad je baš print u pitanju), one prozirne naljepnice sa otisnutim našim znakovima (po mogućnosti sa donje strane jer onda duže traju)?
|
hm dobra ideja Nikky, thx will do :)
|
Skorn, o kojoj tipkovnici je rijec?
|
da i mene zanima koja je to tipkalica koja ima metalne tipke ? a za stampanje cuti saznati ime firme. jedino ti moze biti bad sto je firma u zgu ?
|
nisam rekao da ima metalne tipke, iako mi ne bi smetalo ni da ih ima, ali je kućište aluminijsko
tipkovnica je Enermax Aurora Premium @Codiac, nije bed, često sam u ZGB |
steta sta nema metalne tipke :( inace svidja mi se tipkalica mogao bi i kakav review nabaciti.
posaljem ti na pm broj telefona kad mi kolega vrati mejl. |
k nema beda
a za review, to ovisi kako budem raspoložen :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |