|
![]() |
#2 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam koje igre...na kojoj rezi i kojim postavkama mislis igrati...ali s tom grafom se neces bas previse naigrati!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
To je tek teska shljuka, a i nemres je ubost u PCI-E port (sto pretpostavljam da je slucaj).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
SVe osim grafe je ok, vrtit ćeš i najnovije igre s tim procesorom. Naravno, ako je sve ispravno. Za grafiku probaj naći rabljenu ati radeon hd3850. Nove u dućanima su oko 900kn. Naravno, i to pod pretpostavkom da je riječ o ploči s PCI-E utorom za grafu... Obzirom na navedene komponente reklo bi se da je tako...
![]() |
#10 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Imaš u 3870 za 760kn s odličnim hladnjakom.(Gainward)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imao sam x1550 128bit i grafa je po perfomasama negdje između radeona 9600 i 9800 u agp verziji ili nešto malo slabija od od x700pro u pci-e verziji stim da podržava ps 3.0. 64bitne verzije su još slabije |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ili nades na forumu 1950pro ili gt za 300 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Pokusao bih ti dati odgovor da li to vrijedi 1500Kn, ali nisam bas dobar u procjenama...ovako nabrzinu cini mi se da mozda ne vrijedi, ali neka ipak netko upuceniji od mene to procijeni...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|