![]() |
dali ovo vrijedi soma i po kuna
amd dual core 2x2.5ghz
maticna gigabyte graficka x1550 256mb rama 160gb hdd 2gb rama to navodno planiram kupit,treba mi da vrti par komada igara net i ostale crckarije... |
Ne znam koje igre...na kojoj rezi i kojim postavkama mislis igrati...ali s tom grafom se neces bas previse naigrati!
|
a jebat ga onda,morat neku graficku bolju uklopiti u to,al ono proc je ok i rami?
|
ne, možda da uzmeš sve ostalo osim grafe jer je grafa jako slaba (osim ako misliš igrati neke starije igre)
|
preporucujete neku za neke sitne pare?
|
imam ja na starom pc-u radeon 9250 nije nes al sigurno je bolja neg ova? ili?
|
To je tek teska shljuka, a i nemres je ubost u PCI-E port (sto pretpostavljam da je slucaj).
|
SVe osim grafe je ok, vrtit ćeš i najnovije igre s tim procesorom. Naravno, ako je sve ispravno.
Za grafiku probaj naći rabljenu ati radeon hd3850. Nove u dućanima su oko 900kn. Naravno, i to pod pretpostavkom da je riječ o ploči s PCI-E utorom za grafu... Obzirom na navedene komponente reklo bi se da je tako... |
pa za te pare se kupi 8800gt
|
Imaš u 3870 za 760kn s odličnim hladnjakom.(Gainward)
|
imao sam x1550 128bit i grafa je po perfomasama negdje između radeona 9600 i 9800 u agp verziji ili nešto malo slabija od od x700pro u pci-e verziji stim da podržava ps 3.0.
64bitne verzije su još slabije |
ili nades na forumu 1950pro ili gt za 300 kuna
|
Pokusao bih ti dati odgovor da li to vrijedi 1500Kn, ali nisam bas dobar u procjenama...ovako nabrzinu cini mi se da mozda ne vrijedi, ali neka ipak netko upuceniji od mene to procijeni...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |