|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) win xp samo crno
EJ zdravo narode jel se kad kome desavalo, upalim komp sve krene ok boot win xp sve u redu i kad treba da udje u windows samo crno a ono i dalje radi sve ok samo nis nevidim hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da ti to prevedeš i staviš pokoju točku i zarez? I popuni Moj komp jer mi možemo pogađati do besvjesti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
pritisnem dugme na centralnoj i ono krene sve u dure dize se sistem pojavi se onaj xp boot screen i treba da dodje ono WELCOME odnosno da pokrene windows, al ono nista samo crno,cujem tonove ali slika crna, a monitor je upaljen, zelena lampica na njemu. nisam pokusavao ponovo dizat sistem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
evo da pogadjam. imash nvidija graficku i to ti se pocelo desavati odmah nakon instalacije nvidia drivera ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119528 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
EV RJESIO SAM PROBLEM formatisro sam rac i instaliro win xp sa sp2, upravu si bio sa nvidinom graf. problem je vjerovatno u driverima il u samom windowsu bio, instaliro sam neke nove drajvere i sad frcera hvala na trudu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ili si mogao ući u safe mod, uninstallirati drivere i opet ih snimiti. To je inače dosta čest problem.
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|