![]() |
(riješeno) win xp samo crno
EJ zdravo narode
jel se kad kome desavalo, upalim komp sve krene ok boot win xp sve u redu i kad treba da udje u windows samo crno a ono i dalje radi sve ok samo nis nevidim hvala |
A da ti to prevedeš i staviš pokoju točku i zarez? I popuni Moj komp jer mi možemo pogađati do besvjesti.
|
probaj monitor zastekat na drugi izlaz u grafickoj...ili probaj spojiti na tv (ako drugi izlaz ne radi) pa vidi :)
|
Citiraj:
pritisnem dugme na centralnoj i ono krene sve u dure dize se sistem pojavi se onaj xp boot screen i treba da dodje ono WELCOME odnosno da pokrene windows, al ono nista samo crno,cujem tonove ali slika crna, a monitor je upaljen, zelena lampica na njemu. nisam pokusavao ponovo dizat sistem |
evo da pogadjam.
imash nvidija graficku i to ti se pocelo desavati odmah nakon instalacije nvidia drivera :D http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119528 |
EV RJESIO SAM PROBLEM
formatisro sam rac i instaliro win xp sa sp2, upravu si bio sa nvidinom graf. problem je vjerovatno u driverima il u samom windowsu bio, instaliro sam neke nove drajvere i sad frcera hvala na trudu |
Ili si mogao ući u safe mod, uninstallirati drivere i opet ih snimiti. To je inače dosta čest problem.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |