|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
problem sa bootanjem :S
dakle jucer radim normalno u winsima (surfam i gledam tv) i samo najednom plavi ekran smrti, i to prvi put nakon vise od pol godine al od onda su vec i novi winsi stavljeni i ja restartam i sve normalno i pit ame ono za safa mod, last known good konfiguration i start normal i ja stavims tart normal i on pocne loadat winse i opet plavi ekran na 2-3sec is ams e restarta i tako unedogled... nista ja reinstal winsa i za vrijeme instalacije dok je jos u dosu opet plavi ekran i restart... ja opet ispocetka reinstal i dode do namjestanja tipkovnice i jezika i stavim hrv tipkovnicu i kad sma klikno apply ovaj opet plavi ekran.... popizdio sam... i sad napravim clear cmos i idem opet sa instalacijom i prode instalacija i instaliram sve drivere i kad sam zadnji driver od tv karitce instaliravo stisnem da restarta i opet plavi ekran i onda se restarto... i onda je komp radio nekih 2-3 sata i otvorim mozzilu i umjesto da se mozzila otvori plavi ekran smrti i opet dode do loadanja winsa i plavi ekran i restart i tako u nedogled... srecom starci krece dnevni boravak pa mi je zakrcen put do prozora inace bi bilo koponentni na betonu ispred kuce... ja stvarno enznam sta vise da napravim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji je komp u pitanju?Ispuno opciju Moj komp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Povadi sve suvišne komponente koje nisu nužne za pokretanje i onda ponovi instalaciju. Isto tako pokreni memtest86+ i pusti da provrti barem 10 prolaza. Ako dole ne bude ništa crveno, znači da je memorija vjerojatno u redu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
E2160@3,3Ghz cooling with ThermalTake BigTyp | 2x1Gb Ballistix 800mhz@1000mhz | Gigabyte 965P-DS3 cooling with HR-05 SLI | Asus 8800GTX | Seagate 250Gb | Seasonic 430W S12II | Leadtek TV2000 XP Expert | Samsung 731bf | Logitech flat keyboard | mx518 | Sharkoon Majestic 5.1 | x530 To je AMD64-ova konfa, on je trenutno kod mene, pa onda da napise usput i odgovor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
problem rjesen jos jednom reinstalacijom windowsa... :S komp radi vec nekih 5-6 sati najnormalnije...
![]() |
#7 |
Premium
|
evo sad nakon 3 dana rada otvorim mozzilu i javlja da ju mora zatvorit i i ugasi ju... reko ok komp radi 3 dana bez prestanka mozda je nestabilan il nesto sta ja znam... ugasim torrente i restartam i opet ista stvar dode do loadanja winsa plavi ekran na 2-3sec i restart i tako u nedogled... kao sto je domy_os reko sve sma izvadio osim najnuznijih stvari i nista, ista stvar.. :S danas cu probat sa drugom memorijom da otklonim tu mogucnost... ima netko nekakv prijedlog jos?
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto pise na BSOD-u?Jesi bio vec iskljucio automatically restart kako sam ti rekao u postu br. 2...Je li mozes u safe mode uc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
amd64 (kod frenda sam): nisam iskljucio automatically restart jer je komp radio sasvim normalno pa sam mislio da je samo bilo do winsa... nemogu uc u safe mod kad ga pocne loadat i izlistvat ovaj "popis" jednostavno se pojavi plavi ekran i opet restart... :S p.s. probani drugi rami ista stvar se dogada... hard isproban i testiran na drugom komp i radi bez greske... jedino na sto ja jos sumljam je maticna i proc... a i prije nekolko tjedana sam imon jedan "incident" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nadopuna gornjeg posta: neznam sto pise nestignem ni prvu rijec procitat doma restarta 2-3sec drzi BSOD najvise mozda i manje... :S
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao na tvorničkim taktovima? Ako nisi, probaj, a ako se problem ponovi, smanji malo taktove i napon svake stavke povećaj za jedan korak.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
probo i kad je bio OC i loado difoltne postavke i svakak al uvijek isto... uglavnom popizdio sam i prodajem komp (vecinu sam vec prodo jucer navecer) hvala na trudu i pomoci! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|