|
![]() |
#1 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
DVB-T plan do 2011
Prema priopćenju Vlade do 1.1.2011. cijela Hrvatska ce biti digitalizirana, a s tim datum se gasi analogno emitiranje. Planira se iduce godine pokrenut MUX B za 4 nacionalna programa dok se u MUX A otvara mogucnost za jos jedan program. Iduceg mjeseca na vase kucne adrese trebali bi pristic i bonovi u visini od 135kn za kupnju digitalnog prijemnika. Po meni preambiciozni planovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
super... znači od iduće godine šrotex dvb-t u pevecu za 500kn ![]() iskreno sa presramotnim zakonom o posjedovanju tv/radio uređaja koji datira iz stoljeća 7. mogu si ovih 135kn zabiti u guzicu na kojih još btw. moraš još minimalno duplo nadoplatiti za "linijski" dvb-t. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
oni se u reklamama hvale kao je zasnježena slika prošlost ali taj ko je imao zasnježenu sliku kod analognog prijema digitalni neće uopće ni vidjeti. Bila bi to dobra stvar da jačina tv signala svugdje u ljepoj našoj bude odlična ali ja ipak mislim da je to malo vjerovatno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa ja sam 10 minuta od centra zagreba pa sam morao uzet dvb-t jer mi je analogija teška kara i da... nisam dobio nikakve bonove i da... odbili su mi zahtjev za prekid plaćanja pretplate zbog nepostojanja kvalitetnog signala i da... imam brdo prijetnji odvjetničkih društava, pa čak su jednom došli na pljenidbu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TXS
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja nikako nehvatam digitalnu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Mozes misliti da ce biti d0 2011, to je samo reklama za petu brzinu tj. EU.Niti cijela Istra nije pokrivena a komili cijela HR |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Izgleda da su pojacali signal sa Sljemena prema Krapinsko-Zagorskoj zupaniji... Signal je na sjevernom dijelu zupanije (Krapina, Pregrada) izmedju 70-80% snage... slika je kristalno cista naspram analogiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja ne kompu naravno imam DVB-T, hvatam signal oiv-a. Samo da napomenem d npr. nova NIKOM ne radi kak spada na analognoj jer je jednostavno slab signal. Ja na kompu i gledam telku, a kak će starci nabavit DVB-T prijamnik ne zanima me ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
DVB-T se već dužeg vremena testira...tako da će to vjerojatno napraviti do tad (nadam se) ali da će biti problema vjerojatno će biti.. osim tog koliko sam čuo da ovi sa npr sljemena još ne emitiraju punom snagom signala...pa će se vjerojatno i to promijeniti... rok EU je do neke 2011 prijeći na DVB-T pa živi bili pa vidjeli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Pusti ti tu kartu, OiV to moze objesiti "macku za rep"..kada spojis DVB-T onda tek vidis koliko je ta karta nepouzdana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam zadovoljan, s kvalitetnom antenom, evo slika super. S analognom nikako doći na kraj. Baš sam pod brdom tako da nemam optičku vidljivost s sljemenom, ali evo DVB-T radi, ja sretan ![]()
![]() |
#27 | |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nešto sam čitao na HRT-ovim stranicama na kojima se spominje EPG pa me zanima da li netko iz ZG-a može potvrditi da li to radi ili još uvijek ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Tablica lokacija i parametara DVB-T odašiljača A čini se da je i ostalo samo na spominjanju EPG-a(naveden je kao prednost, a ne kao nešto što koriste). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Može li mi netko reći radi li se tu o MPEG2 ili MPEG4 ? |
![]() |
![]() |
|
|