|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Project: "Blue Wody"
Eto proteklih se par dana malo zahebavalo s jednim kucistem koje sam nabavio tu na forumu. Posto je u zdanje vrijeme zbilja fensi imati kuciste s neonkama, plexyem, ventovima koji svijetle odlucio i ja sebi napraviti tako nesto da budem u trendu. Dosta zahebancije, krenul s projektom jer mi je staro kuciste bilo malo ( kratko ) i nije imalo rupa za 120mm ventove. I tako ja nabavio kuciste za 100-tinjak kunica i sta cu sad s njim, ajmo rezat. Poso slika govori za tisucu rijeci evo par slika: ![]() cisti kostur casa ![]() prednja maska ![]() eh, ovaj znak bi trebalo izrezati na bocnoj stranici ![]() rezanje rupe na prednjoj maski, kako bi vent dobio vise "zraka" ![]() usputni mod dremela, fuc*ing mi se nije dalo cekat dok se napune baterije ![]() . ![]() nije bas nest pre ravno ![]() rezanej znaka, na kljucnim mjestima izbusio rupu za moze uci list od ubodne i opleti miško ![]() malo po malo ![]() i znak gotov, nije bas nesto al dobro je ![]() ![]() plexy sam "zamutio" na dijelu gdje dolazi iz znaka kak bi dobio željeni efekt ( vidjet ce se na kraju ) ![]() stranica s plexy-em ![]() frisko danas stiglo iz hardveraja, neki dan narucio danas odma doslo. Svaka cast ![]() ![]() posto u hardveraju nije bilo grilla za 120mm, napravio sam svoj ( ostatak od bocne stranice ) ![]() Prednja maska s "grillom" i naljepljenom tapetom ![]() Prednja maska iznutra. Tu se vidi "tuba" koja zrak usmjerava prema ventu ![]() Ljepljenje tapete na pod kucista ![]() Na frizera sam isto stavio tapetu na taj prvi limic. ![]() Malo kablica. ![]() I gotovo ![]() . ![]() Pogled sprijeda ![]() Pogled kroz plexy. ![]() . ![]() . Na kraju, ovo je moj prvi mod i nisam bas previse zadovoljan, malo zbog loseg alata, malo zbog manjka znanja, ali nadam se da ce drugi put biti bolje. Za grafu treba doci jos s1 i na nju ide 120mm vento kao sto je na casu. U planu je kupovina UV boje i UV neonke, malo zafarbat neke stvari i mozda na vrhu kucista izbusiti rupu za 120mm vent koji bi upuhivao zrak u case i mozda na plexyu rupu za 120mm, ali sve to kad skupim malo para. I to je to od mene, nije bas nesto posebno, ali za zasitit dusu .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kao sto si i sam uvidio, nije nista posebno, moglo je i bolje, ali za prvi put vise nego solidno.. Bar nisi tu gnjavio kako i sta da napravis, negu uzeo alat i napravio..stoga ![]() I mogao si izrezati onaj mesh ispod prednjeg venta..to nema svrhu osim sto stvara dodatnu buku i malo smanjuje protok.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
okrenut je tako jer zica od napajanja mi taman pase u taj kut jer sam zicu provukao pokraj napajanja da mi nesmeta posred kucista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
|
jbg, moja greska, ujutro cu zamjeniti strane, srle jel mozes doci malo na msn ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
na tebe, jbt koji mi vrag veceras ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
EDIT: Tek sad vidim da me kolege prestigose. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo da ja nabacim svoje subjektivno mišljenje...ovako,kao prvo nesviđa mi se kvaliteta tok kučište,imao sam ga u rukama i mogu reći da je srednja žalost...mislim da si malo previše boja kombinirao tj. koje neidu jedna s drugom(smeđa,plava,crna,siva)...što se tiče rezanja to će ti s vremenom postat bolje tako da se nemaš oko čega brinut...neznam kako si radio one rupe na logu ali mislim da bi bolje ispalo da si jednostavno bušilicom bušio...eto i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
potpuno se slažem da je kuciste srednja žalost. Rupe i jesam busio busilicom, but, lim se toliko kida da je ispalo tako kako je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
mah .. to je mod za dusu zasladiti, imam jedan prastari case od neke slot1 masine, ogroman je, kontam da njega malo uvatim. bumo vidjeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mene samo zanima sto bi to "Wody" trebalo znaciti? Inace, pivchuga za trud, makar se meni nikak ne uklapa ta "Wody" tesktura uz PC komponente, ali zanimljivo za vidit u svakom slucaju. Disk okrenut, tak treba, vent na ispuhu definitivno okrenuti. Kejbl dzob solidan obzirom na OCZ hobotnicu, jedino mi se cini da ovi firewire/USB/audio kablovi mogu biti bolje sakriveni (ako su malo duzi, a cini mi se da su ti ipak naknap, pa jebiga) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
ne to je namjerno .. zato sto nije od pravog drveta .. pa zato fali jedno "o". |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Svaki trud da bi nesto bilo posebno ili individualno zasluzuje pohvalu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Možeš dobit peticu za trud. Al izvedba... Kombinacije boja, loše izrezivanje, obrada... Mislim ono, drvo na cpu cooleru... Katastrofa. Al opet, svaki početak je težak. Samo nastavi, bit će bolje.
![]() |
#26 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Prvo ga podignes.... Citiraj:
![]() Meni se takodjer ne svidja kombinacija boja niti zavrsna(?) obrada, no pohvale za trud. Uz vjezbu i mozda nesto bolji alat kroz vrijeme ce doci i bolji projekti.
![]() |
![]() |
#27 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A jebga, tako je kako je. Sama volja i trud zaista zaslužuju peticu al krajnji rezultat je takav kakav je. Dobro, možda se njemu sviđa, al meni je ono...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|