|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
jednostavan problem
kak da maknem ovo sivo kod ikone oko imena , tak da se ispod slova pozna desktop baš volim kad za tak jednostavne probleme nemrem najti rešenje ![]() edit: da ne otvaram novi topic zakaj mi je u winampu glasnoča muzike piuno slabija od windows media plejera usporedba - pojačam do kraja i metnem winamp i onda mi je tak glasno kak je u windows media plejeru kad denem negde malo ispod pol pa kaj nebi trebala jačina zvuka kroz svaki program biti ista ( svigde sma do kraja potegnul volumen )
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Win XP ti ima to po defaultu,ali posto ti imas neke druge win onda mozes potrazit po netu neki program koji ti to omogucava. Ja sam imao tako neki programcic ali mi je opci dojam bio da je bolje jednostavno promijeniti tu sivu boju u boju koja odgovara wallpaperu.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: jednostavan problem
Citiraj:
edit: ispravka quote tagova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: Re: jednostavan problem
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne mora. uključen ti je ACTIVE DESKTOP. isključi to i sve bu prozirno do preksutra ![]() ja sam te probleme imao s desktop kalendarima jer skoro svi koriste active desktop za prikazivanje kalendara.
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() bila je dodana nekakva čudna stranica nutra , mora da je brat surfal po nekakvim glupostima opet
![]() |
![]() |
#9 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
btw. glavno da je ice to rješil ![]() |
|
![]() |
![]() |
|