PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   jednostavan problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11424)

IceFisherman 10.07.2004. 18:48

jednostavan problem

kak da maknem ovo sivo kod ikone oko imena , tak da se ispod slova pozna desktop

baš volim kad za tak jednostavne probleme nemrem najti rešenje:rolleyes:

edit:
da ne otvaram novi topic

zakaj mi je u winampu glasnoča muzike piuno slabija od windows media plejera

usporedba - pojačam do kraja i metnem winamp i onda mi je tak glasno kak je u windows media plejeru kad denem negde malo ispod pol
pa kaj nebi trebala jačina zvuka kroz svaki program biti ista ( svigde sma do kraja potegnul volumen )

Phiv3 10.07.2004. 18:57

Win XP ti ima to po defaultu,ali posto ti imas neke druge win onda mozes potrazit po netu neki program koji ti to omogucava.
Ja sam imao tako neki programcic ali mi je opci dojam bio da je bolje jednostavno promijeniti tu sivu boju u boju koja odgovara wallpaperu.

IceFisherman 10.07.2004. 18:59

ja bi se zaklel da toga prije nije bilo , nego jednostavno sam tek jučer to primetil nakon kaj mi je brat bil za kompom ( morti je on kaj napraivl ali nič mi ni rekel)

elvis 10.07.2004. 18:59

Re: jednostavan problem

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
kak da maknem ovo sivo kod ikone oko imena , tak da se ispod slova pozna desktop

baš volim kad za tak jednostavne probleme nemrem najti rešenje:rolleyes:

control panel -> system properties -> advanced -> settings (pod performance) i onda imaš visual effects i mora ti bit custom checkan i onda nađeš ''Use drop shadows for icon labels on the desktop'' i to je to.

edit: ispravka quote tagova

IceFisherman 10.07.2004. 19:03

Re: Re: jednostavan problem

Citiraj:

Originally posted by elvis
control panel -> system properties -> advanced -> settings (pod performance) i onda imaš visual effects i mora ti bit custom checkan i onda nađeš ''Use drop shadows for icon labels on the desktop'' i to je to.

edit: ispravka quote tagova

it didnt work

elvis 10.07.2004. 19:27

Re: Re: Re: jednostavan problem

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
it didnt work
čudno :confused:
mora ti biti checkano...

horza 10.07.2004. 20:22

ne mora. uključen ti je ACTIVE DESKTOP. isključi to i sve bu prozirno do preksutra :) to je tam pod customize desktop. vjerovatno ti je uključeno da ti prikazuje neku stranicu ili nešto takvo na desktopu.

ja sam te probleme imao s desktop kalendarima jer skoro svi koriste active desktop za prikazivanje kalendara.

IceFisherman 10.07.2004. 20:36

Citiraj:

Originally posted by Horza
ne mora. uključen ti je ACTIVE DESKTOP. isključi to i sve bu prozirno do preksutra :) to je tam pod customize desktop. vjerovatno ti je uključeno da ti prikazuje neku stranicu ili nešto takvo na desktopu.

ja sam te probleme imao s desktop kalendarima jer skoro svi koriste active desktop za prikazivanje kalendara.

thank upalilo je:beer:

bila je dodana nekakva čudna stranica nutra , mora da je brat surfal po nekakvim glupostima opet

elvis 10.07.2004. 21:03

Citiraj:

Originally posted by Horza
ne mora. uključen ti je ACTIVE DESKTOP. isključi to i sve bu prozirno do preksutra :) to je tam pod customize desktop.
e yebiga, treba se sjetit...
btw. glavno da je ice to rješil :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36.