Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2008., 17:22   #1
negativni
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Fkn foobar2000!

Ok, jel se može ikako obrisati nešto s playliste, ali tako da odmah obriše i sam fajl, ili da ga barem baci u kantu. naime, mp3ce imam na par mjesta pa bi htio kod samog preslušavanja odmah iz prog. izbrisati pjesmu da ne moram ići na properties pa tražti u kojem je folderu, podfolderu,....

znam da je to bilo u jednoj od starijih verzija, pod file operations ili tako nekako, ali kako se čini u novoj nema ili ne vidim. pregledao sam i sve shortcutove, ali tako šta nema!

Pomoć!?
negativni je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2008., 17:51   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ako ništ od ovoga ne uspije i dok čekaš da se morph ili crn jave s konkretnim rješenjem, moreš za prvu silu posegnuti i za (ako imaš tu opciju) Open directory, pa na taj način izbrisati pjesme.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.07.2010. u 01:26.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.07.2008., 18:18   #3
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
A o kojem foobaru se radi?
morph je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2008., 18:25   #4
negativni
Registered User

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
A o kojem foobaru se radi?
mislim da je foobar2000_0.9.4.2, možda sam kasnije upgrade-o na 0.9.5-nešto, ali znam da je prije po defaultu bila file operations, onda sam izbrisao pa danas stavio stari foobar2000_0.8.3_special, te vidio da tu također nema ništa slično.

ok, progledao sam linkove što je McG iskopao pa sam tamo vidio šta bi trebalo radit-skidam najnoviju verziju-pa ću ručno dodat delete opciju kao shortcut.

živcira me što su to izbacili, to mi je baš koristilo, za razliku od hrpe drugih srnja koje su ubacili a ne treba mi.
Staro 07.07.2008., 18:29   #5
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor negativni Pregled postova
mislim da je foobar2000_0.9.4.2, možda sam kasnije upgrade-o na 0.9.5-nešto, ali znam da je prije po defaultu bila file operations, onda sam izbrisao pa danas stavio stari foobar2000_0.8.3_special, te vidio da tu također nema ništa slično.

ok, progledao sam linkove što je McG iskopao pa sam tamo vidio šta bi trebalo radit-skidam najnoviju verziju-pa ću ručno dodat delete opciju kao shortcut.

živcira me što su to izbacili, to mi je baš koristilo, za razliku od hrpe drugih srnja koje su ubacili a ne treba mi.
Nisu nista izbacili, mislim da se kod jedne verzije dodavalo pomocu plugina, sve novije verzije to imaju (samo kod instalacije ne treba klikati next >> next >> next nego procitati sto pise)
morph je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2008., 18:37   #6
negativni
Registered User

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Nisu nista izbacili, mislim da se kod jedne verzije dodavalo pomocu plugina, sve novije verzije to imaju (samo kod instalacije ne treba klikati next >> next >> next nego procitati sto pise)
je.
ali kad je prije bilo odmah ovako moram izgubiti fkn 30 sekundi svoga dragocjenog vremena!
sumljam da nekome puno znači tih 100 kb prostora na disku koliko se oslobodi neinstaliravši tu opciju.

BTW: riješio sam.
sjeo, pročito, kliknio, napravio shortcut i konačno fkn radi!

McG fala na linkovima!

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno