![]() |
Fkn foobar2000!
Ok, jel se može ikako obrisati nešto s playliste, ali tako da odmah obriše i sam fajl, ili da ga barem baci u kantu. naime, mp3ce imam na par mjesta pa bi htio kod samog preslušavanja odmah iz prog. izbrisati pjesmu da ne moram ići na properties pa tražti u kojem je folderu, podfolderu,....
:hitthewal: znam da je to bilo u jednoj od starijih verzija, pod file operations ili tako nekako, ali kako se čini u novoj nema ili ne vidim. pregledao sam i sve shortcutove, ali tako šta nema! Pomoć!? :fala: |
Ako ništ od ovoga ne uspije i dok čekaš da se morph ili crn jave s konkretnim rješenjem, moreš za prvu silu posegnuti i za (ako imaš tu opciju) Open directory, pa na taj način izbrisati pjesme.
|
A o kojem foobaru se radi?
|
Citiraj:
ok, progledao sam linkove što je McG iskopao pa sam tamo vidio šta bi trebalo radit-skidam najnoviju verziju-pa ću ručno dodat delete opciju kao shortcut. živcira me što su to izbacili, to mi je baš koristilo, za razliku od hrpe drugih srnja koje su ubacili a ne treba mi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali kad je prije bilo odmah ovako moram izgubiti fkn 30 sekundi svoga dragocjenog vremena! sumljam da nekome puno znači tih 100 kb prostora na disku koliko se oslobodi neinstaliravši tu opciju. BTW: riješio sam. sjeo, pročito, kliknio, napravio shortcut i konačno fkn radi! McG fala na linkovima! :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |