|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
ne otvaraju se određeni websiteovi
prije 4 dana pojavio mi se taj problem da mi opera/mozilla/ie ne zele otvoriti odredjene internet stranice - google, gmail, myspace, facebook, yahoo, neki forumi... google pocetna se otvori, ali search ne radi, pojavi se pjescani sat i tako stoji narednih 5 godina... zvao sam optimu, ciji sam korisnik, te su mi nakon nekih ping provjera koje sam zajedno s njima obavio preporucili da skinem program DRTCP, s kojim bih smanjio protok podataka na 1800 (ne grantiram da sam se sasvim tocno izrazio, ali smanjenje je bilo i brojka je bila 1800). uglavnom, program sam skinuo i tcp receive opciju sam postavio na 1800 - restartao komp - i nista se nije promijenilo. vidim na nekim forumima da ima jos ljudi s takvim problemom u posljednje vrijeme, no nisam pronasao recept za rjesavanje problema. preporucuje se free online proxy server, preko kojeg mi se stranice otvaraju, ali ta varijanta je jednostavno preiritantna i cesto download i jos neke opcije ne funkcioniraju preko toga. molim za pomoc jer ovo je neizdrzivo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Jesi probao resetirati router? Skidaš li torrente? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
nisam resetirao router - probat cu. torrente ne skidam vec neko vrijeme, a problem je od prije 4 dana. evo probao i resetiranjem routera i nista se nije promijenilo. jos ranije sam probao i deinstaliranjem antivirusa i firewalla, ali svejedno nije radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Imao sam takav isti problem. Pobrao si neki virus ili šta. Ja sam to uspio djelomično maknuti sa novim AVG-om, pa probaj. Jedina posljedica je da mi se sad prilikom podizanja windowsa pokazuje jedna error poruka.
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni se slicno dogodilo sa Firefoxom (otvori Google ali Search nista...). U IE je sve radilo, a u Firefoxu nista. Onda sam skuzio da sam pokupio neki virus, format c: i sad sve radi ![]()
![]() |
#9 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
@ako su svi formatirali particiju sad se ti nađi pametan sa nekim bezveznim programom, a koliko se sjećam ccleaner je samo za brisanje cookiesa i tih sranja
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
clon: VW_Fan i Sony M2 i IntelCeleron i Cubisimo
Datum registracije: Mar 2008
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109843 Da pogledate malo ovu stranicu,meni pomoglo nakon prvog puta,sada sve radi ko zmaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|