![]() |
ne otvaraju se određeni websiteovi
prije 4 dana pojavio mi se taj problem da mi opera/mozilla/ie ne zele otvoriti
odredjene internet stranice - google, gmail, myspace, facebook, yahoo, neki forumi... google pocetna se otvori, ali search ne radi, pojavi se pjescani sat i tako stoji narednih 5 godina... zvao sam optimu, ciji sam korisnik, te su mi nakon nekih ping provjera koje sam zajedno s njima obavio preporucili da skinem program DRTCP, s kojim bih smanjio protok podataka na 1800 (ne grantiram da sam se sasvim tocno izrazio, ali smanjenje je bilo i brojka je bila 1800). uglavnom, program sam skinuo i tcp receive opciju sam postavio na 1800 - restartao komp - i nista se nije promijenilo. vidim na nekim forumima da ima jos ljudi s takvim problemom u posljednje vrijeme, no nisam pronasao recept za rjesavanje problema. preporucuje se free online proxy server, preko kojeg mi se stranice otvaraju, ali ta varijanta je jednostavno preiritantna i cesto download i jos neke opcije ne funkcioniraju preko toga. molim za pomoc jer ovo je neizdrzivo.:( |
Jesi probao resetirati router?
Skidaš li torrente? |
Citiraj:
torrente ne skidam vec neko vrijeme, a problem je od prije 4 dana. evo probao i resetiranjem routera i nista se nije promijenilo. jos ranije sam probao i deinstaliranjem antivirusa i firewalla, ali svejedno nije radilo. |
Imao sam takav isti problem. Pobrao si neki virus ili šta. Ja sam to uspio djelomično maknuti sa novim AVG-om, pa probaj. Jedina posljedica je da mi se sad prilikom podizanja windowsa pokazuje jedna error poruka.
|
Koji sad imas AV?
Uzmi kaspersky, ako ima ista virusa on bi ih trebao sve naci, il na brzake istaliaj windowze, tj formatiraj particiju na kojoj su |
Meni se slicno dogodilo sa Firefoxom (otvori Google ali Search nista...). U IE je sve radilo, a u Firefoxu nista. Onda sam skuzio da sam pokupio neki virus, format c: i sad sve radi :D
|
I ja sam imo isti problem,privremeno sam ga riješio brisanjem nekih filova (nametnika) u system32, ali idući tjedan format c:
|
možda nebi bilo loše ccleanerom malo očistit komp ....
|
@ako su svi formatirali particiju sad se ti nađi pametan sa nekim bezveznim programom, a koliko se sjećam ccleaner je samo za brisanje cookiesa i tih sranja
|
Citiraj:
Nekad problem nije toliko veliki da se mora radit format. |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=109843
Da pogledate malo ovu stranicu,meni pomoglo nakon prvog puta,sada sve radi ko zmaj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |