|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Feniks LAN - powered by Razer info
Pozdrav svima, http://codhr.com/forum/viewtopic.php...p=97359#p97359 http://gamer.feniks-kompjutori.hr/ To je sav info koji dajem da previše ne reklamiram ![]() Samo ću reći najveći i najbolji COD LAN do sada u Hrvata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
opa, cini mi se da mi dolazimo makar samo zujat ![]() btw vakih stvari bi trebalo bit vise i cesce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mymoonko neces navratit da pojedemo nest medi ^^
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odaziv ce biti vise nego odlican,jer su nagrade stvarno odlicne,a i sam provod na lanu djeluje dobro.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
MegaLOL za ovo. Tako ja sjedio prije recimo mjesec mjesec ipo na kavici u onoj birtiji pokraj feniksa u maximiru i cekam frenda jednog i cujem neka dva tipa i trebicu iz feniksa kako misle oranizirati natjecanje i pricaju da ciljaju na populaciju koja inace kupuje u linksu (jos je zenska (inace imala je pesa sa sobom-zato sam i zapamtio, zlatni retriver) rekla da to nemre propast i da je ideja dobra. sad mi je uber jasno o cem su pricali. Jos sam si mislio tada dal da stavim to na forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
I što je tu točno LOL?? Feniks je generalni zastupnik za sve brandove koji su u nagradnom fondu (Razer, MSI, CoolerMaster, SpeedLink,...) i promovira te brandove te naravno da žele privući ekipu da kupuje opremu tih brandova kod njih a ne u Linksu i drugim dućanima koji ju uzimaju od njih... Ništa čudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Manjak stručnih ljudi, sve žene rade za pultom, pa za svako "stručno" pitanje zovu "kolegu iz servisa" kojeg se čeka po 5 min da bi on dao nepotpunu informaciju ili jednostavno kaže "ne bih znao o tome ništa reći". A i cijene im nisu svijetla točka... Volim kod njih otič u dučan ali me odbija velik broj slabijih brandova koje nemam namjeru kupit.
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajde necemo tako. Feniks organizira lan i ovdje je poziv na njega i topic o LAN-u opcenito, na podforumu igre. Dakle za pitanja o lan-u i slicno. Rasprave o ducanima vodite na drugim podforumima. Meni je drago da se nakon nekoliko godina vise ili manje uspjesnih lan-ova, koji su probili led u Hr, netko napokon odlucio organizirati nesto sa ovako velikim potencijalom. Sretno i organizatorima i sudionicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#21 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Velika pohvala za lan, dosad najbolja organizacija, jedini manjak nedostatak klupa za gledatelje al mislim da će i to sljedeći put bit rješeno, inače na ostatak nemam nikakvih zamjerki. GJ team. ![]()
![]() |
#22 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
također se pridružujem pohvalama organizatorima. hvala na besplatnim sendvičima, cugi i krafnama. nighty je dobio natrag onih 8 kila koje je izgubio u zadnjih mjesec dana. ![]() iako je naš team izgubio sva 3 wara ( 2 naša protivnika su bili finalisti ), jedva čekam slijedeći, dolazim 100%. ![]() molio bi samo dumu da posta rezultate lana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
I po meni jako dobar LAN,sve je bilo na nivou,osim mozda manjka sjedecih mjesta na pocetku..aj na kraju je raja zauzela sve stolice pa se i moglo sjesti ![]() Mymoon..dijelimo istu sudbinu..oboje izgubismo od finalista..ali ajd` bar je nas war zanimljiv..barem meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bude bilo kakvih fotki da se vidi kako je izgledalo to? Žao mi je kaj sam tek sada vidio topic... Inače bih skupio neku ekipicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|