![]() |
Feniks LAN - powered by Razer info
Pozdrav svima,
http://codhr.com/forum/viewtopic.php...p=97359#p97359 http://gamer.feniks-kompjutori.hr/ To je sav info koji dajem da previše ne reklamiram http://forum.links.hr/images/smiles/roll.gif Samo ću reći najveći i najbolji COD LAN do sada u Hrvata! |
opa, cini mi se da mi dolazimo
makar samo zujat:D btw vakih stvari bi trebalo bit vise i cesce |
Svaka cast, vjerujem da ce biti odlicno, pogledao malo nagrade rekoh u hebote :D
Steta ne halam cod4, samo 2 |
Citiraj:
samo ja tu mislim na dvojku... :D nagrade su strava pogotovo uzevši u obzir da se lan organizira kod nas. sretno u realizaciji, hf. |
Citiraj:
Decki sretno i zabavite se :) |
mymoonko neces navratit da pojedemo nest medi ^^
|
mislim da je 100kn malo puno po osobi...baš me zanima koliki će bit odaziv
|
Ma nije puno ako svatko dobije majicu,memory stick i ono najvažnije za jest i popit.
Dečki dobru zabavu,tko god ide:chears: |
a da se složi neka PCE ekipa?
|
odaziv ce biti vise nego odlican,jer su nagrade stvarno odlicne,a i sam provod na lanu djeluje dobro.
|
Bit ce zanimljivo ;)
Malo mi zalosno sto se nemozemo mi kao klan tamo pojaviti..al jbg..visa sila :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
@srle: :stoopid: |
Citiraj:
:) |
MegaLOL za ovo.
Tako ja sjedio prije recimo mjesec mjesec ipo na kavici u onoj birtiji pokraj feniksa u maximiru i cekam frenda jednog i cujem neka dva tipa i trebicu iz feniksa kako misle oranizirati natjecanje i pricaju da ciljaju na populaciju koja inace kupuje u linksu (jos je zenska (inace imala je pesa sa sobom-zato sam i zapamtio, zlatni retriver) rekla da to nemre propast i da je ideja dobra. sad mi je uber jasno o cem su pricali. Jos sam si mislio tada dal da stavim to na forum... |
I što je tu točno LOL??
Feniks je generalni zastupnik za sve brandove koji su u nagradnom fondu (Razer, MSI, CoolerMaster, SpeedLink,...) i promovira te brandove te naravno da žele privući ekipu da kupuje opremu tih brandova kod njih a ne u Linksu i drugim dućanima koji ju uzimaju od njih... Ništa čudno... |
Manjak stručnih ljudi, sve žene rade za pultom, pa za svako "stručno" pitanje zovu "kolegu iz servisa" kojeg se čeka po 5 min da bi on dao nepotpunu informaciju ili jednostavno kaže "ne bih znao o tome ništa reći".
A i cijene im nisu svijetla točka... Volim kod njih otič u dučan ali me odbija velik broj slabijih brandova koje nemam namjeru kupit. |
buljo razori ih gl-om :D
|
Ajde necemo tako. Feniks organizira lan i ovdje je poziv na njega i topic o LAN-u opcenito, na podforumu igre. Dakle za pitanja o lan-u i slicno. Rasprave o ducanima vodite na drugim podforumima.
Meni je drago da se nakon nekoliko godina vise ili manje uspjesnih lan-ova, koji su probili led u Hr, netko napokon odlucio organizirati nesto sa ovako velikim potencijalom. Sretno i organizatorima i sudionicima. |
Citiraj:
|
Velika pohvala za lan, dosad najbolja organizacija, jedini manjak nedostatak klupa za gledatelje al mislim da će i to sljedeći put bit rješeno, inače na ostatak nemam nikakvih zamjerki.
GJ team. :beer: |
također se pridružujem pohvalama organizatorima.
hvala na besplatnim sendvičima, cugi i krafnama. nighty je dobio natrag onih 8 kila koje je izgubio u zadnjih mjesec dana. :) iako je naš team izgubio sva 3 wara ( 2 naša protivnika su bili finalisti ), jedva čekam slijedeći, dolazim 100%. :chears: molio bi samo dumu da posta rezultate lana. |
I po meni jako dobar LAN,sve je bilo na nivou,osim mozda manjka sjedecih mjesta na pocetku..aj na kraju je raja zauzela sve stolice pa se i moglo sjesti :D
Mymoon..dijelimo istu sudbinu..oboje izgubismo od finalista..ali ajd` bar je nas war zanimljiv..barem meni :) |
Bude bilo kakvih fotki da se vidi kako je izgledalo to? Žao mi je kaj sam tek sada vidio topic... Inače bih skupio neku ekipicu...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |