|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Murja na vratima
Dobar dan ... Meni je jutro Dobar dan, mi smo iz MUP-a 'rvacke, jel ste vi taj i taj?! Jesam .. sta oces? Jel su ti roditelji doma Ne Kad ce biti?! Pa ti si policajac, saznaj ... zatvorena vrata od kuce Neznam zasot me traze, ali lako je moguce da je netko iz moje obitelji narucivao neke filmove di nije trebao. Sad idemo znalci postupak unistavanja podataka bez da se kuzi da je ista gore bilo. Treba mi jos i par savjeta kak se postavit u ovom slucaju, svi mi kazu da se pravim glup i da stalno govorim da neznam, da se ne razumijem, da se ne sjecam i slicno ... fala
![]() |
#2 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Murja na vratima
Citiraj:
: nono : : nono : : bonker : : bonker : : stoopid ma daj , mani se corava posla! trazi te gospon Haramija da te pita jel si poslal tantijeme nasoj S... nacionale... ![]() nemrem rec da te zalim ,jel je ocito da moras dobro oprat ruke nakon kopanja po govancima..a kad ih raskopas ,fest smrde.... ![]() nis se ne sekiraj,dobil bus ukor,starci par somova kn kazne,maloljetnicki nadzor socijalaca do 21 i to je to... da ne spominjem file u stanovitoj ustanovi..... ![]() ko sa vragom tikve sadi....... ej,sala!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Dezurno Smetalo
|
Ma uzas, sad ispada da su nekog mog frenda copili zbog neceg, nije sa kompom vezano ... jebenti led, otislo 25 GB mp3-a
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
norton utilities -> notron celansweep koristi ga Cia , FBI , pentagon , gestapo , KGB , pa čak i zagorska tajna služba ( najstrašnija i najtajnia služba na svetu ) Taj ti bu sve ali baš sve pobrisal s harda tak kaj bu zgledalo ko da na njemu nič nije bilo. barem tak ti iz nortona tvrde ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
dakle nikakva steta osim malo vremena da ispraznis vitrinu i ponovo kodiras,...... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ili ak si samo obrisal a preko harsa nisi ponovno pisal, neki od recovery progmama mogu pomoc, da se ne mucis ponovno sa prebacivanjem i komprimiranjem.
__________________ |
![]() |
#7 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
partition magic isto nudi formatiranje tako da ispise cijeli disk sa 1 i 0, dakle ne postoji mogucnost recoveryja. a jesi razmisljo da samo izvadis hard, sakrijes ga u vc skoljku kad murja dodje? ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
gle nemastovitosti. cak d te trazi murja zato, samo preselis disk ili cijeli komp kod nekog frend i kazes da ti je komp zdimio grom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
Kod nas jedini pravi data recovery (ukljucivo i citanje drugog layera) radi InfoLAB (www.infolab.hr) uz (moram priznati) vrlo pristupacne cijene te korektnog voditelja data recoverya.
![]() |
![]() |
#12 |
Sannin
|
heh sto da kazem... osim da bi to bila zadnja solucija brisat sve... + naravno za najbolje rezultate se koristi famozni goverment wipe tj.. 0 i 1 ... ![]() pogledat cu sutra iman jedan program koji je freeware i radi skroz dobro
![]() |
#13 |
Premium
|
za tu stvar postoji gro besplatnih malih alatica koji rade po standardnim nekim normama. i ja sam to radil kad sam prodaval disk, ne radi tog kaj se neke vaznog moze naci, neg tek tak iz fore. i imas par metoda, jedan radi samo 3 prolaza druga 7 i zadnja (nazvana paranoic) 27 prolaza. onih 3 je vec dosta a 7 za svaki slucaj. kaj se pak tice ovo od 27 ne preporucam je jel ionako nemamo CIA-ine podatke neg gluposti, a to traje........... .. ... ... ... ... ... ... ... i traje.. .. ... .. .. ... .. .i kad si mislio da je gotovo tih 27 prolaza jos ima najmanje toliko koliko si napravio. samo poslije toga valjda nema ni teoretske sanse da se nesto izvuce iz diska.
![]() |
#14 |
Sannin
|
zaboravio sam rec - u meduvremenu ne pali kompjuter ne radi nista - sve to umanjuje mognucnost povratka podataka... morat ces izvadit svoj hard i spojit ga kod nekog drugog da bi povratio podatke... jer se to ne moze radit na istom disku...
![]() |
#15 |
Premium
|
Solucija je imati Linux boot tako da se zbuni potencijalni gosp. murjak koji ce pregledavati racunalo ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
ak vec sad tak idemo onda je najbolje staviti 1024 enkripciju diska pa nebu ni bog pomogel vise ili copis PGP i stavis kaj ja znam recimo 4 soma enkripciju i rijesen problem za sljedecih 50 godina ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Dezurno Smetalo
|
Evo recovery sam napravio na disku i vecina fileova je vracena. Jedino me sada zanima jedna stvar, jel su ti kod nas murjaci toliko dobri da bi uspjeli vratit fileove isto kao i ja?! Samo me zanima jel imaju original software ili crackanu verziju :P
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
vjeruj mi da su murjaci kod nas JAKO dobri (mislim na odjel za računalnu kriminalistiku,ovi ostali su u banani) i siguran sam da bi bez beda vratili podatke...osim ako nisu pobrisani nekim multi pass alatom...to ni CIA nemre više vratiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Dezurno Smetalo
|
Mozda nabavim jedan hard od 2 GB za takve stvari i pobacam gore WIN 98 original i par original stvari da samo promijenim disk ako bude sranja.
![]() |
#20 |
Sannin
|
da na odjelu za informatiku ce znat povratit materijal - obican cop nece - kao sto je mental rekao nema teorije da ni oni povrate ako napravis multi pass... ![]() + imat mali hdd sa strane je genijalna stvar... ![]()
![]() |
#21 | |
(°_°)
|
Citiraj:
no cim sam dosao tamo pred jedno godinu dana, pred ulazom neka luda Octavia RS, smedja koza i drvo unutra, udjem u "ured" a ono lcd ogroman monitor, pogledam okolo jos uocim i lcd televizor... ma sjajno. i tip stvarno drzi fer cijene ![]() uglavnom, cijene nisu nista jeftinije nego vani, iako je to za ocekivati sudeci prema hrvatskoj plateznoj moci.. uglavnom, najvise me raspizdilo sto je tip rekao da ce pogledat mi hard kojeg sam mu doneso (i reko da je voda procurila po njemu), te sam mislio da ce mi rec samo kolko kosta, al ne, on je napravio neki "test" kojeg sam mu uredno morao platiti 130kn da bi mi reko da ispod 700kn ne zeli raskapat hard... mislim... ko je tu lud... prvi put kad sam ga pito, bilo je rijeci "ak je samo voda pospricala, zamjenim elektroniku, i vratim ti za 300kn"
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja sam nažalost morao raditi recovery i spušio sam 900kn za 6gb podataka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
Cinjenica je da ti povjeravas svoje podatke covjeku u ruke i bez apsolutnog povjerenja s obje strane neces nista postici. Nakon dva dana ce ti reci tocno sto se moze napraviti i po kojoj cijeni i po meni to je sasvim korektno.
![]() |
![]() |
#25 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
nasi e-policajci su dobri. haramina, njihov shef, je isto sposoban tip o kojem sam ja cuo puno dobrih stvari.
![]() |
#27 | |
(°_°)
|
Citiraj:
I odma je mogo vidjet da ja nisam neki jozo mafijozo s hrpom para u dzepu niti jedan od onih ocajnih zaposlenika porezne uprave koji su formatirali hard i sad neznaju vratit. A i njegova konstatacija da ce bit 300kn je u tom slucaju krajnje neozbiljna. Cinjenica je da covjek masno zaradjuje na tome, pa bi se koji put mogao smilovati studentu u nevolji ![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |