Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.05.2008., 15:24   #1
dida128
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
LCD ili Plasma do 5000 kn?

Trebam savjet. Koji je najbolji?
Bitno je da je HD-ready, i da ima DVB-t i analogni tuner.
Broj konektora nije bitan, jer ce ga 95% vremena ganjat HTPC, a 1 HDMI i VGA imaju svi 100%.
Meni je za oko zapeo Sony 32U3000 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4020239, ali mozda mi neko moze savjetovat bolju stvar za tu lovu. Naravno da necu cjepidlacit za 500kn, ali sam ogranicen i prostorom, tako da je 32" max. kaj mi stane...

THNX
dida128 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2008., 15:31   #2
Dome
Premium
Moj komp

Dome's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
lg lg3000 32" lcd za 4000 kn u hg spota ili emmezete.ima sve šta ti triba i dobru cijenu prije svega.
Dome je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2008., 08:27   #3
dida128
Registered User
Moj komp

Taj SCARLET LG3000 mi se čini OK. Možda ima neka stranica na kojoj se može usporedit veći broj TV-a?
Staro 14.05.2008., 08:46   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kupi novi Bug ili PCChip u kojem su to baš aktulane teme zbog nogometnog prvenstva.
Staro 14.05.2008., 08:54   #5
dida128
Registered User
Moj komp

Ma imam BUG, ali tamo su svi TV-i van mog cjenovnog ranga.
Mislio sam dal negdje postoji neka ekipa koja testira sve i svašta pa da pogledam review-e
Staro 14.05.2008., 19:06   #6
mbed
Premium
Moj komp

mbed's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
philips 7782 u technomaxu, za keš je 6000kn, a za amex na 12 rata beskamatno 5000kn. nema mi logike, ali je tak. uglavnom isti model ko 7762 samo ima 1 hdmi više.

.
mbed je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2008., 23:41   #7
Vule
Premium

Datum registracije: Sep 2007
da se priključim raspravi, da ne otvaram novi topic za bezveze..
Uglavnom, takodjer bi trebao kupiti novi tv. E sad, televizor će služiti isključivo za gledanje programa (jer sam vidio na nekim topicima, ljudi raspravljaju kako se "koja igrica" može igrat.. )..
Onda mi je bitno, zbog toga što ima dosta svijetla u sobi, da je slika gledljiva bez obzira koliko jako svjetlo bilo.. (jel to onaj kontrast npr 7500:1 ili neke druge "parametre" trebam gledat glede toga?)
Te na kraju, taj tv se uzima na "duže vrijeme", naravno koliko je to moguće.. tj. ne uzimam ga ja, nego starci, a njima se ne mijenja to svakih par godina.. znači šta bi se moglo uzet sad a da se "isplati" na duže.. Da li je to u tom slučaju - plazma ili LCD?

Koliko shvaćam za sada velika većina govori kako se LCD ne isplati.. da je za gledanje bolja plazma.. itd.. no koliko ja znam plazmu lagano "istiskuje" LCD tj. to će učiniti narednih godina..

I sad, šta bi vi meni savjetovali.. e da, još uz sve to, da je recimo cijena do 6000kn, ako bude oko 5k još bolje..
Vule je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno