![]() |
LCD ili Plasma do 5000 kn?
Trebam savjet. Koji je najbolji?
Bitno je da je HD-ready, i da ima DVB-t i analogni tuner. Broj konektora nije bitan, jer ce ga 95% vremena ganjat HTPC, a 1 HDMI i VGA imaju svi 100%. Meni je za oko zapeo Sony 32U3000 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4020239, ali mozda mi neko moze savjetovat bolju stvar za tu lovu. Naravno da necu cjepidlacit za 500kn, ali sam ogranicen i prostorom, tako da je 32" max. kaj mi stane... THNX :dajpivu: :beer: :smoke: |
lg lg3000 32" lcd za 4000 kn u hg spota ili emmezete.ima sve šta ti triba i dobru cijenu prije svega.
|
Taj SCARLET LG3000 mi se čini OK. Možda ima neka stranica na kojoj se može usporedit veći broj TV-a?
|
Kupi novi Bug ili PCChip u kojem su to baš aktulane teme zbog nogometnog prvenstva.
|
Ma imam BUG, ali tamo su svi TV-i van mog cjenovnog ranga.
Mislio sam dal negdje postoji neka ekipa koja testira sve i svašta pa da pogledam review-e |
philips 7782 u technomaxu, za keš je 6000kn, a za amex na 12 rata beskamatno 5000kn. nema mi logike, ali je tak. uglavnom isti model ko 7762 samo ima 1 hdmi više.
|
da se priključim raspravi, da ne otvaram novi topic za bezveze..
Uglavnom, takodjer bi trebao kupiti novi tv. E sad, televizor će služiti isključivo za gledanje programa (jer sam vidio na nekim topicima, ljudi raspravljaju kako se "koja igrica" može igrat.. ).. Onda mi je bitno, zbog toga što ima dosta svijetla u sobi, da je slika gledljiva bez obzira koliko jako svjetlo bilo.. (jel to onaj kontrast npr 7500:1 ili neke druge "parametre" trebam gledat glede toga?) Te na kraju, taj tv se uzima na "duže vrijeme", naravno koliko je to moguće.. tj. ne uzimam ga ja, nego starci, a njima se ne mijenja to svakih par godina.. znači šta bi se moglo uzet sad a da se "isplati" na duže.. Da li je to u tom slučaju - plazma ili LCD? Koliko shvaćam za sada velika većina govori kako se LCD ne isplati.. da je za gledanje bolja plazma.. itd.. no koliko ja znam plazmu lagano "istiskuje" LCD tj. to će učiniti narednih godina.. I sad, šta bi vi meni savjetovali.. e da, još uz sve to, da je recimo cijena do 6000kn, ako bude oko 5k još bolje.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:16. |