|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
planiram malo clocknut komp u posto pa posto imam veliko kuc.i dosta pasivnih gluposti zanima me, posto obozavam case modd , koji vent (veličina nije bitna) ima najbolji protok zraka....... ispod 120kn ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jel ti bitna buka venat? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da TermalDrek, ovaj Thermaltake ima najveci protok. No buci ko avion. Pogledaj si Coolermaster, puse sasvim solidno ali prilicno tih i na 12V. Opcenito vent koji omjerom protoka, buke, cijene i trajnosti za dorucak pojede i dobar dio klasicnih 120mm ventova. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pa ono, Xilence, Thermaltake, GT SilentBlade.... Imam potonja dva, i mogu reći da se mogu sakriti Coolermasterovom LED ventu jer imam i njega Tko god treba preporuku, preporučam njega, makar je LED.Trebalo bi provjeriti kakva je glasnoća CM-ovog crnog običnog Silent Fan-a 120mm, jel ima netko?
|
|
|
|
#6 | |
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
3.14zda ®
|
Upravo tako, ja sam dobio 1 od 120mm i 1 od 80mm CM sa Centurionom 5 i po glasnoci su tu negdje kao i LED-ovi od 80 i 120mm, ali LEDovi imaju 3-pinski konektor sa brojanjem okretaja i moze ih se regulirati u BIOS-u, za razliku od ovih sto sam dobio s CEnturionom 5 koji imaju klasicni molex sa 2 zice i nemaju regulaciju vrtnje, iako sam ih bio spojio na 7V Za LEDove (zelene) imam samo preporuke, jer ni na punoj brzini nisu glasni, iako sam ih ja "po defaultu" odmah spustio za oko 30-40% u uGuru-u ploce. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
po meni je najbolji Zalman ZM-F3... totalno dere... e sad imam i jedan blue vent F3 i moram priznati da je malko slabiji u odnosu na onaj bez ledica... al opet rastura...
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ekipa meni nije bitna bukica nego ja želim da je protok bar više od 70CFM! i kakav je vent onaj thermaltake ufo od 150kn u hg spota! ipak ću uzet zalmana i za koliko ces prodat zalmana ( pitam deadmana)?? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
LateralusX
|
Citiraj:
evo specifikacija za par boljih vent: x-bit labs taj vent ti treba za ispuh? pitas za CPU cooler ili? (ako da, javi se na pm) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nego, chief za 40kn vjerovatno ne svijetli. ![]() OT: Ja sam danas kupio 120mm coolermaster blue led za napajanje, sad cekam da mi se kuciste i napajanje vrati sa lakiranja. Inace, vent puse poprilicno na 12V i nije preglasan, makar nevjerujem da ce kod mene ikad radit na 12V.
|
|
|
|
#19 |
|
LateralusX
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
3.14zda ®
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
LateralusX
|
Citiraj:
![]() nije to od ventova, to je od neonki, jer nekonke mogu ugasiti na prekidac kad idem spavati, ili trebam romanticniju atmosferu ![]() led na ventovima sam prigusio izolir trakom, evo slika: |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
3.14zda ®
|
Stvarno prejeben modding, nemam rijeci opet i opet Ja sad kemijam sto nabiti na PWM HS, nasao sam one Akasa blue LED 40X40X10 ventice na ebayu, ali je shipping za 3 komada 9 funti iz UK A vent sam kosta 3 funte... |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
LateralusX
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
ja imam gt silentblade i mogu rec da su vrlo dobri i tihi no ne reagiraju na potenciometar |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|