|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Headset 5.1 i X-530
Zanima me dali je ikako moguce sa nekim hubom/switchom ili slicno,postekat i sluske i speakere u isto vrijeme i koristit ih po potrebi,da nemoram istekavat i ustekavat svaki put? Sluske su Cosmic 5.1,zvucna Supreme Fx II a zvucnici X-530 Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
u ovoj temi ti se spominje taj hub pa si pogledaj: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102667
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
http://rsk.imageg.net/graphics/produ...148993w345.jpg Uzmeš 3 ovakva splittera, imaš u čipoteci, i sve pobadaš. To je najjednostavnije i najjeftinije ali ne i najelegantnije, al eto.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ako mozes nekak probaj najti softver koji ti moze reprogramirati izlaze na zvucnoj, pa onda mores staviti sve istovremeno ![]() tak ja x530 koristim samo ko stereo (dva lijeva prednja i dva desna prednja) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nista budem to probal,ima u kvartu jedan shop,pa cu se zaletit,posto mi je chipoteka dost daleko fala ljudi javim se jos ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
ako kupiš, javi nam da znamo kako funkciora i tako to...cijena...itd ![]() ja zbog 5.1 sluški nisam slušo več mjesec dana mjuzu na zvučnike jer sam lijen preštekavat ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo uzo maloprije 3 komada,cijena je sica 8 kn ![]() posteko,sve radi ok cak i stane sve posto se mogu okomito postavljat,osim kaj nemogu natjerat centralni i woofer od x530 da rade na tom splitteru dok isti i samo od sluski rade perfektno,ima neko neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Zamjeni crnu i narančastu boju kad uštekaješ, znači crni konektor od zvučnika u narančasti od zvučne...td; meni je pomoglo jedamput.. Provjeri u driverima jeli podešeno 5.1. Pokušaj testirat zvučnike iz drivera, jel se glasaju centralni i woofer? Isprobaj drugi splitter, možda je do njega, probaj obe rupe na njemu..
![]() |
#9 |
Premium
|
dosjetih se neceg ![]() prebacil sam na 7.1,crni od x530 sam tutnul u crni od zvucne,crni od heada u narancasti od zvucne dva narancasta preko splittera u out za zvucnike sa strane dva zelena preko splittera u zeleni na karti i na kraju majk u rozi ![]() radi sve i centrani i woofer,ja prezadovoljan za sad,nema vise zajebancije sa prestekavanjem ![]() fala na pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|