![]() |
Headset 5.1 i X-530
Zanima me dali je ikako moguce sa nekim hubom/switchom ili slicno,postekat i sluske i speakere u isto vrijeme i koristit ih po potrebi,da nemoram istekavat i ustekavat svaki put?
Sluske su Cosmic 5.1,zvucna Supreme Fx II a zvucnici X-530 Fala:) |
u ovoj temi ti se spominje taj hub pa si pogledaj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102667 |
http://rsk.imageg.net/graphics/produ...148993w345.jpg
Uzmeš 3 ovakva splittera, imaš u čipoteci, i sve pobadaš. To je najjednostavnije i najjeftinije ali ne i najelegantnije, al eto. |
Citiraj:
ako mozes nekak probaj najti softver koji ti moze reprogramirati izlaze na zvucnoj, pa onda mores staviti sve istovremeno :) tak ja x530 koristim samo ko stereo (dva lijeva prednja i dva desna prednja) :D |
Citiraj:
nista budem to probal,ima u kvartu jedan shop,pa cu se zaletit,posto mi je chipoteka dost daleko fala ljudi javim se jos:) |
Citiraj:
ako kupiš, javi nam da znamo kako funkciora i tako to...cijena...itd :chears: ja zbog 5.1 sluški nisam slušo več mjesec dana mjuzu na zvučnike jer sam lijen preštekavat :lol2: |
evo uzo maloprije 3 komada,cijena je sica 8 kn:)
posteko,sve radi ok cak i stane sve posto se mogu okomito postavljat,osim kaj nemogu natjerat centralni i woofer od x530 da rade na tom splitteru dok isti i samo od sluski rade perfektno,ima neko neki prijedlog? |
Zamjeni crnu i narančastu boju kad uštekaješ, znači crni konektor od zvučnika u narančasti od zvučne...td; meni je pomoglo jedamput.. Provjeri u driverima jeli podešeno 5.1. Pokušaj testirat zvučnike iz drivera, jel se glasaju centralni i woofer? Isprobaj drugi splitter, možda je do njega, probaj obe rupe na njemu..
|
dosjetih se neceg :)
prebacil sam na 7.1,crni od x530 sam tutnul u crni od zvucne,crni od heada u narancasti od zvucne dva narancasta preko splittera u out za zvucnike sa strane dva zelena preko splittera u zeleni na karti i na kraju majk u rozi :D radi sve i centrani i woofer,ja prezadovoljan za sad,nema vise zajebancije sa prestekavanjem:banana: fala na pomoci |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |