|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Potraga za USB kabelom
Trebao bi USB kabel max duzine 20 cm koji je na jednome kraju type A, a na drugome mini. dakle kao na slici: ![]() sve sto sam nasao su oni 1,8m i vece duzine. (ja imam od 1,2 m) ako netko zna gdje se to moze kupiti? (vrlo pozeljno bi bila neka lokacija u Osijeku, ali nije ako znate i negdje drugdje da ima ...) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Slicne dobijes uz cardreadere i takve sitnice, oko pola metra su dugi. No budem ti sutra pogledao za jedan takav od pola metra, mislim da imam viska pa ti posaljem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, cesto se dobiju u bundle-u. ja imam jedan od 10-ak cm, ali je A/A (koristim ga za stick).cudno je da ih nema za kupit u slobodnoj prodaji (stvarno nije prakticno nositi veliki kabel okolo) ![]() hvala ! (unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moj od WD Passporta je kojih 30-ak cm i ne nosim ga okolo jer je prekratak nego imam od starog kućišta malo duži i deblji USB kabel pa mi onaj ne treba.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ima u linksu no ne te duzine,pa sad ako ne nadjes nigdje drugdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
@ domy_os ide u prodaju ili razmjenu? @stopalo ima taj kabel u vemilu, hgspotu .... ali nigdje manje od 1.8 m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može u što želiš... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
nije samo stvar prakticnosti nego s tim duzim kablovima npr. moj 2.5 hard ne radi a ovi koji dođu s hardom su kratki za popizdit i jedino ih mozes staviti na lap ili neki hub ili dva (ne preduga) usb produzna u kombinaciji sa y usb mini kablom Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 12.04.2008. u 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam imal slicni problem. Odvratno je to kaj daju skoro 2 metarne kablove uz 2,5" ladicu (kak god sfrces kable dosta su veci od ladice), pa sam napravil kabel s kojim nisam imal nigdje problema mada je u ladici bil fujitsu kojem nije uvijek dosta napajanje iz samo jednog USB-a. Link.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
valjda imam srece ![]() imam stedljivi 5400RPM samsung,a izgleda da cu "nabaviti" i kabel koji je dovoljno kratak da stane u futrolu s diskom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|