![]() |
Potraga za USB kabelom
Trebao bi USB kabel max duzine 20 cm koji je na jednome kraju type A, a na drugome mini.
dakle kao na slici: http://www.imagesforme.com/out.php/i...xUSBtypes2.jpg sve sto sam nasao su oni 1,8m i vece duzine. (ja imam od 1,2 m) ako netko zna gdje se to moze kupiti? (vrlo pozeljno bi bila neka lokacija u Osijeku, ali nije ako znate i negdje drugdje da ima ...) hvala |
Slicne dobijes uz cardreadere i takve sitnice, oko pola metra su dugi. No budem ti sutra pogledao za jedan takav od pola metra, mislim da imam viska pa ti posaljem :)
|
da, cesto se dobiju u bundle-u. ja imam jedan od 10-ak cm, ali je A/A (koristim ga za stick).cudno je da ih nema za kupit u slobodnoj prodaji (stvarno nije prakticno nositi veliki kabel okolo) :(
hvala ! (unaprijed :D ) |
Moj od WD Passporta je kojih 30-ak cm i ne nosim ga okolo jer je prekratak nego imam od starog kućišta malo duži i deblji USB kabel pa mi onaj ne treba.
|
ima u linksu no ne te duzine,pa sad ako ne nadjes nigdje drugdje:)
|
@ domy_os
ide u prodaju ili razmjenu? @stopalo ima taj kabel u vemilu, hgspotu .... ali nigdje manje od 1.8 m :( |
Može u što želiš... :D Meni stoji u ladici otkad sam uzeo WD-a jer je kabel toliko kratak da disk ne mogu staviti na vrh kućišta, čak i kad ga spojim u najviši USB konektor, a glupo mi je da stoji na podu ili krevetu...
|
Citiraj:
|
Ja sam imal slicni problem. Odvratno je to kaj daju skoro 2 metarne kablove uz 2,5" ladicu (kak god sfrces kable dosta su veci od ladice), pa sam napravil kabel s kojim nisam imal nigdje problema mada je u ladici bil fujitsu kojem nije uvijek dosta napajanje iz samo jednog USB-a. Link.
|
valjda imam srece :D
imam stedljivi 5400RPM samsung,a izgleda da cu "nabaviti" i kabel koji je dovoljno kratak da stane u futrolu s diskom. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |