Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.05.2004., 14:14   #1
soda
Premium

soda's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Software za džuboks

Frend mi ima nekakvu kantu od kompa, koju bi iskoristio za džuboks u nekakvoj organizaciji (nekakve mirovne grupe... bla, bla, nije bitno)

E sad kako bih mogao, na primjer instalirati win2000, na njemu sve pozaključavati na jednom accountu, napraviti auto logon, i nekakvu aplikaciju za slusanje muzike i snimanje cd-a stavit da se automatski pokrece pri paljenju?

Dakle, samo da ostane muzika i snimanje cd-a. Recimo, da li ima nekakav skin za winamp, foobar ili nesto slicno, sto bi moglo pomoci.

Mislim da imate ideju sto zelim.

Ima li prijedloga?

Zahvaljujem.

Poz.
soda je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2004., 12:12   #2
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ajd da ja probam

Pokrenes gpedit.msc i disejblas sve kaj hoces ili jednostavno slozis da screensaver ima password.

Za player naravno koristis foobar i to tako da ga nariktas da pocne playat cim se pokrene i to da nastavi od kud je stao. Slozis neki opaki shuffle i to je to.

Imas plugin i za snimanje samo moras imati Neru instaliranog. Plugin radi tako da oznacis pjesme, desni klik na burn i to je to.

Stavis foobar u startup i eto ga
Costa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.05.2004., 12:42   #3
soda
Premium

soda's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Costa
Ajd da ja probam

Pokrenes gpedit.msc i disejblas sve kaj hoces ili jednostavno slozis da screensaver ima password.

Za player naravno koristis foobar i to tako da ga nariktas da pocne playat cim se pokrene i to da nastavi od kud je stao. Slozis neki opaki shuffle i to je to.

Imas plugin i za snimanje samo moras imati Neru instaliranog. Plugin radi tako da oznacis pjesme, desni klik na burn i to je to.

Stavis foobar u startup i eto ga
Zahvaljujem!

E sad, posto nisam vican oko zakljucavanja windowsa, mozes li to malo pojasniti ili reci gdje imam neki dobar guide na internetu.

Dakle, posto foobar ima plugin za snimanje cd-a, kako napraviti da se na jednom accountu samo moze pokrenuti foobar i nista vise. Znaci, da korisnik ne moze nista drugo raditi osim muzike. Nesto poput onih secure desktopa za vip me corner.

Poz.
soda je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2004., 15:23   #4
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Nisam bas upoznat s takvim programima. Pokreni gpedit.msc pa malo pogledaj. Mozes prakticki sve disejblirati.
Costa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno