|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Trzanje zvuka
Pozdrav svima. U winampu mi je pocela trzat glazba, svakih par sekundi malo zasteka ili preskoci. Probao reinstall audio drivera, od procesa se nis ne vrti da bi usporavalo komp, probao u winampu namjestat DirectSound output...bez rezultata. Jel imao netko slican problem? konfa: E260 Dual Core, MB Gigabyte P31DS3L, 2GB DDR2 PC6400, zvucnici Logitech x210 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Kakav disk imaš? i jel ima kakvih grešaka na njemu? meni na lapu nekad zna štekat glazba. Kak ga nosam svugdje ne bi bilo čudo da sam malo zeznuo disk. EDIT: Da li ti šteka u nekim drugim programima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
disk je Maxtor sata2 160gb. Mislim da nije u disku problem jer mi sve ostalo radi bez problema a muzika mi sva šteka Zadnje izmijenjeno od: sofke. 04.04.2008. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Deinstalirati sve kodeke, pomesti disk i registry sa ccleanerom i instalirati provjerene kodeke npr ccpack ili ffd show i onda vidi kako će se ponašati...
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Pocistio sam sa ccleaner-om disk i registry i defragmentirao. Gdje mogu vidjet koje sve kodeke imam? U add/remove programs mi je samo ffdshow al mozda se jos nesto instaliralo s nekim programom... Sad isao skenirat sistemsku particiju da vidim jel ima bad sectora, kaze mi "windows cannot finnish scan". Trenutno ne steka, al prekjucer sam mislio da sam rijesio problem a jucer mi je cijeli dan opet stekalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Onda si sredi disk jer ti nekaj ne štima s tim, možda ćeš morati i reinstall bacit, janeznam koje ti kodece imaš ali ako imaš samo ffd onda je to to jer ionako nemreš ništa ako ih tamo nema... ![]() Probaj popravit sa sccandiskom na full scanu te greške na disku... I provjeri si da ti nije disk odletio u PIO mod...
![]() |
#9 |
Registered User
|
Hvala na savjetima. Sad je ok, ne steka vise nista. Odvrtio sam jos O&O Defrag, ocito je bio problem u disku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|