![]() |
Trzanje zvuka
Pozdrav svima.
U winampu mi je pocela trzat glazba, svakih par sekundi malo zasteka ili preskoci. Probao reinstall audio drivera, od procesa se nis ne vrti da bi usporavalo komp, probao u winampu namjestat DirectSound output...bez rezultata. Jel imao netko slican problem? konfa: E260 Dual Core, MB Gigabyte P31DS3L, 2GB DDR2 PC6400, zvucnici Logitech x210 |
Kakav disk imaš? i jel ima kakvih grešaka na njemu? meni na lapu nekad zna štekat glazba. Kak ga nosam svugdje ne bi bilo čudo da sam malo zeznuo disk.
EDIT: Da li ti šteka u nekim drugim programima? |
Citiraj:
|
Deinstalirati sve kodeke, pomesti disk i registry sa ccleanerom i instalirati provjerene kodeke npr ccpack ili ffd show i onda vidi kako će se ponašati...
|
koji os?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda si sredi disk jer ti nekaj ne štima s tim, možda ćeš morati i reinstall bacit, janeznam koje ti kodece imaš ali ako imaš samo ffd onda je to to jer ionako nemreš ništa ako ih tamo nema... ;)
Probaj popravit sa sccandiskom na full scanu te greške na disku... I provjeri si da ti nije disk odletio u PIO mod... |
Hvala na savjetima. Sad je ok, ne steka vise nista. Odvrtio sam jos O&O Defrag, ocito je bio problem u disku
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:24. |