|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Overclockin 9800pro
Koji progam je najbolji za klokanje i koji program je za otkrivanje artifakta najbolji?
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Za rtefakte ti je najbolje pokrenut neku igru ili 3D mark jer artifact tester je drek, meni je davao brojke da mi na 360 memorija nema artefakte pokrenmem i nemrem gledat.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
A ati tool jel vredi kaj onat atifakt skener.Meni daje na nekim frekvencijama artifakte a u 3DMarku se ne vide
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Artefakte najlakše baca NFS:Underground(kolko je meni poznato) i 3DMark03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Overclockin 9800pro
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
e možete pomoć?? imam ja 9800 pro na 425/265 i sve radilo dobro, mogo sam još povećat gpu i mem al nisam htio jer mi se prošla grafa skurila!!! i tako neki dan izvadim grafu iz kompa sam da obrišem prašinu na coleru i ponovo je vratim al onda pocinje sranje... pocnem igrat Thief 3 i alias i pojave se crte one glupe!!! smanjim ja na 410/350 i još se pojavljuju u igrama al kad pokrenem 3d mark ih nema, to mi nije jasno!!! jel možda to zbog ovih vrućih dana???? imam najnovije omega drivere i nervira me što u thief imaju problema sa svjetlom i zanima me kad će izaći novi da to isprave??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ne 265 neg 365 ups!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|