|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni je danas pozvonio lik na vrata stana i rekao da nas nemaju u evidenciji, ovo - ono, ima nekakvu iskaznicu od HRT-a...tra la la ![]() Uglavnom, u stan nije krocio - sva sreca da sam ja bio doma a ne zena, i samo je dobacio da ce onda morat pisat zapisnik, a prije toga je isklometirao da je kakti taj zapisnik tezi put i da danas svatko ima barem mobitel (ja mu bas otvorio vrata s telefonom u ruci)...aludirajuci valjda na radio. I tako sam ga otpremio s komentarom - neka pise sto hoce. Zna li itko kakav im je to sad zapisnik, da znam sto nas ceka? Zadnje izmijenjeno od: Nik. 19.01.2015. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To ce sad vjerojatno na svoju ruku prijavit te, poslat ti tri uplatnice za posljednja tri mjeseca. Ako dobis to, zali se da nisi nista prijavio ni nista. Pisu referendume za bilo kaj, a za ovaj harac i placanje zraka i onih uhljeba na HRTu nece nitko povuc referendum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
|
Malo sam prostundirao problematiku i stvar je slijedeca... varijanta a) - tip ponovno navrati s tim zapisnikom trazeci da ga netko potpise (posto nigdje ne pise tko zivi u stanu - ni na vratima, ni dolje na ulazu, bas me zanima od kud mu podaci s kojim bi popunio zapisnik); varijanta b) - na kucnu adresu dodje cestitka od minimalno 240kn, tocnije dodje obavijest o pokretanju prekrsajnog postupka, na kojoj sitnim slovima pise da se uplatom navedenog iznosa prijavljujem kao HRT pretplatnik (APP sistem) ; - varijantu a naravno ne potpisem, niti dam ikakve podatke, u principu opet treba zalupiti vratima kontroloru pred nosom ![]() - varijantu b se izignorira (ne plati se) i tada za otprilike godinu dana moze doci (a i ne mora) poziv za prekrsajni sud na kojem HRT mora dokazati da imam TV, a to naravno ne moze. ( jer: sam nisam prijavio TV, nisam ga pustio u stan na uvid i nisam potpisao prijavu ni zapisnik te mu nisam dao nikakve osobne podatke, a bome nisam ni platio kaznu od 240kn i time bio suglasan da me upisu kao pretplatnika). Do ovrhe ne moze doci jer nisam zaveden kao pretplatnik. Tko je vec zaveden kao pretplatnik a hoce se rijesiti haraca treba odjaviti tv putem njihovog obrasca i poslati ga na navedenu adresu (preporuceno i s povratnicom, te ovjerenog kod javnog biljeznika - cca 50kn). Do odjave sve dugove treba podmiriti kako Hanzekovic ne bi sjeo sa ovrhom na racun. Neki na obrascu krizaju dio gdje pise da se dopusta ovlastenim djelatnicima HRT-a kontrolu iznijetih cinjenica, dr. rijecima ulazak u dom (sto je protuustavno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Premium
|
Citiraj:
Nebiš vjerovao, ali doći će do tvoje kuće/stana dva tipa, kao sa nekim uređajem u ruci koji KAO detektira te radio valove ili što već. Uglavnom, provjeravat će te svakih par mjeseci. Znam iz iskustva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Fresh Juice
|
I svaki put ih kazes hvala, dovidjenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
|
Sto se mene tice voljan sam se s njima natezati u nedogled, pa da je i 1kn RTV pretplata necu je iz principa platiti ![]() Ako naslove uplatnicu na zenu, onda postajemo pretplatnici jer se ona nema vremena i volje natezati po sudovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo u attachmentu s uklonjenom napomenom da se slažete da kontrola uđe u vaš dom. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Fresh Juice
|
Kad ono odbiju jer fali taj komad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni bio neki konj prosle godine u firmi i kao ne placam nista. Nadjem ja racun da placam za ured kad bi on i za sve strojeve i kamione. Da skratim pricu, uzeo sam cekic i pred njim i drugim djelatnicima razbijem sve radio uredjaje u vozilima. Pitam ga da li trebam udarit pecat i potpisati se u Zapisnik ![]() Nisam trebao |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#257 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne razumijem. Ako laptopi nemaju mogućnost prijema TV i radijskog signala, na osnovu čega ih je kaznio? Ne mogu riječima opisati koliko mi se gadi ta tzv. Hrvatska RadioTelevizija i ološ koji njome rukovodi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#259 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
onda me mogu kazniti jer imam BT tipkovnicu ili slusalicu jebote........ definicija TV prijamnika je da hvata TV signale, iako znam da tu ulazi i radio signal. no samo mi daj, daaaaaaj jedan nacin kako da ja sa wifijem ulovim HRT1....... ne znam, stvarno ne znam sta da ti ponudim za kontra uslugu davanja ove informacije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Evo pa gledaj: http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...tabletima.html Inače, ovo kaže zakon o HRT-u: Citiraj:
Jedina prava zaštita od plaćanja pretplate je spomenuta u ovoj temi puno puta, a to je da kontrolor ne može ući u NIČIJI stan i samim time ne može izvršiti provjeru da li vi uopće imate tv, radio, laptop, voteva. Sve je to već napisano unazad u ovoj temi i tko želi potpuno raskinuti s HRT-om treba se toga držati, a ne se braniti kako on na laptopu ili mobitelu ne gleda hrt, ta naknada ionako nije za nešto što ti radiš, nego naknada na sam uređaj. Zadnje izmijenjeno od: wooden. 24.02.2015. u 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
[QUOTE=wooden;2741788Inače, ovo kaže zakon o HRT-u:
Oni su se dobro zaštitili i nemojte se pokušavat izvlačit na te neke sheme da vi ne možete gledati hrt na nečemu.[/QUOTE] nego.... ajd i ti kao covjek iznad, daj mi uhakiraj da ja na svojoj toshibi kada odem do cure u susjedno selo imam hrt na toshibi. isto ka njemu, dam ti tu jebenu toshibu......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Da. I vjerovatno bi tukli neku radijsku frekvenciju na brkove. Mafija je to koja se dobro ogradilia i zivi na racun građana. Postoje neke inicijative ali nista nije zazivlio koliko vidin...
![]() |
#264 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#266 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nemaš to zašto uklanjati, potpiši kako je i ne puštaj ih - pitao sam pravnika u svojoj firmi i kaže da tako nešto nemaju pravo uvjetovati te da to zanemarim. Ja sam uspješno odjavio, upravo ih zvao da provjerim pošto je prošlo već neko vrijeme, a odgovora nije bilo. Kažu da je uspješno odjavljeno s 1.9. i da mi više nikakvi računi neće stizati.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 18.10.2016. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
Nema vise ovrsnih gulikoza a la Hanzekovic i slicni: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...platu/5156780/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
Upravo me zvao lik iz T-coma da mi nudi neke opcije bla bla. I krene razgovor o HRT pristojbi (jer ja imam sve od T-coma pa tako i MaxTV kojeg plaćam preko 60kn pored HRT pristojbe od oko 80kn): Kaže on da je odjavio TV, došli su mu na vrata ali da zakonski nemaju pravo ulaska u kuću.. HRT čovjek mu je rekao: "Pa imate Internet, preko njega možete gledati HRT programe".. A on njemu: " Da, i? Internet uredno plaćam T-comu i to nema nikakve veze sa vama." Čak je T-com lik spomenuo Sabor i pojedine zastupnike koji su spomenuli da se bez nekih problema pristojba može raskinuti. On mi savjetuje da to ukinem bez straha. Što sada? Stvarno bi odjebao HRT jer ionako gledam i plaćam MaxTV.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|