|
![]() |
#242 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ha, ovisno hoce li ovo biti tipicni public ili neko polu-private/public samo bez passworda. Mogle bi se komotno staviti sve mape osim naravno Brecourt koja je prevelika za slucaj da ima manje ljudi. No, nemojte me niti slusati jer ne zelim da se potegnu neke nepotrebne rasprave, objasnjavanja i slicno, nikada nisu dobro zavrsavale koliko god prijateljske bile. Slijedim pravilo - kome se svidja kako je neka dodje, kome ne - ima milijun servera. Ziv zivijo, pohvale svima, pozdravi mami, tati i nitrozjeehu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
A stavili smo one mape koje se najvise igraju,jer znas i sam da npr dodje max njubara i kaze vidi ja nemam snajpa ja necu ovu mapu igrat i onda on ode i ja nemam koga beshat i onda i ja moram napustiti server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ovo su 100% provjerene mape za S&D pa ak ocete ... -->
http://www.eurodom.co.uk/cod2/custommaps.php koje se tam igraju .. kolko vidite ima i onih koje su se igralie na c2y ( samo kaj onaj bridge je malo promenjena verzija .. tj nije isti bridge ko kaj je bil na c2y ) ![]() ja ju igram u sklopu eurodomination lige i mapa je cist fajn napravljena ... mislim .. normalno ak postoji ogranicenje na 1 snajp po timu ..
![]() uglavnom ----> ovo su 100% provjerene mape za S&D pa ak ocete ... http://www.eurodom.co.uk/cod2/custommaps.php koje se tam igraju .. kolko vidite ima i onih koje su se igralie na c2y ( samo kaj onaj bridge je malo promenjena verzija .. tj nije isti bridge ko kaj je bil na c2y ) ![]()
![]() |
#247 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Lijepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozda je mozda nije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Kaj si pak sad Gabre napravil ? ![]() EDIT: Eto, i ja isprobao na svojoj konfi. I dalje ide dobro, malo me PB izbacuje (veli da integruša i 640x480 reza smrdi ![]() Kada dobijem flat bit ću malo više na C2Y, dok god budem mogao ići unutra. Vidjeh mnoga nova lica, neka stara - sve u svemu i dalje je super na c2y. P.S. Vidjeh, tamo svi klanovci neki, pa šta danas nema poštenog freelancera ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 26.06.2007. u 02:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Neradnik
|
Gabre nije zbog spam vec si bio malo dosadan sto se tice kad ce mapa zavrsiti ,mapa je sranje i to. Znas da to nitko nevoli,stari si na c2y pa valjda znas. Ako ti se nesvidja mapa ,odi u spec cekaj da zavrsi ili izadjes sa servera pa se vratis kad se promjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
njuk je rekao sve sto su ostali mislili i to na najpristojniji nacin. bolje pitanje bi bilo koliko ti imas godina.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#258 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
uff, sinoc je bilo sasvim ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
=) hocemo baciti neki war tipa ati vs nvidia ili intel vs amd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Premium
|
Citiraj:
dosad sam imao samo ove tagove pod^Nuke! mD ' Nuke g2topgameX'nuke igram na serveru jako dugo,moderator sam par mjeseci. Moje pravo ime je Robert,dolazim iz jednog grada zvanog Zaprešić,te imam 19 godina. Upravo polažem maturu za tehničara za računalstvo. Sad kad znaš tko sam i što sam,idemo o sinoćnjem problemu. Kao prvo,postoji www.cod2you.com/forum , gdje mozete uputiti kritike na rad administratora,server i druge korisnike. Znači ja ti nisam ni dužan odgovoriti ovdje na PCE. Jučer na mapi mp_stalingrad ( Moscow ) je tvoje ponašanje prešlo svaku mjeru.Mapa ti se nije sviđala,ubijali su te u prvim sekundama,i naravno,bilo ti je dosadno.Zahtjevao si ili promjenu mape,ili promjenu gametype,i stalno si kukao .Cak si se drzao pametan da se nesmije plantat ispod planta A na toj mapi,ali naravno nisi upucen u to. ovdje su ti pravila,pa prije nego nekom pocnes soliti pamet procitaj ih http://www.cod2you.com/forum/index.p...uncements;id=1 Nažalost,ne snimam demo-e od public igara,ali igrači koji su tamo igrali tada to mogu potvrditi.Par puta sam te opomenuo da ako ti se i NE sviđa mapa ili gametype,jednostavno napustis server te pricekas neku drugu mapu ili gametype.Ti si zatim nastavio tko sam ja da ti govorim,te poceo se malo bezobrazno ponasati,te sam te kickao jer si svima isao na zivce i ometao igru.Dosao si drugi put,poceo si opet prigovarat,opet si dobio kick. Tek 3-i put si shvatio da je ok sutiti te si normalno do kraja odigrao. Stoga pravo pitanje je,koliko ti imas godina?Vjerujem,mozda si stariji od mene,ali uz duzno postovanje,tako se ne ponasas.Trudim se biti fer i korektan admin,te sve na fini nacin rijesiti,ali neki ljudi to iskoristavaju. Do sljedeceg puta, robert7 aka g2topgameX'nuke Daljni razgovor prihvacam na: www.cod2you.com/forum MSN : robert7zg@hotmail.com XFIRE : nuke7zg SKYPE : cronuke MAIL : robert7zg@gmail.com @ vuco,drago mi je sto si nakon dugo vremena jucer navratio na server ![]()
![]() |
![]() |
#264 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ja bih onda isto tako mogao prigovarati na spamanje određenih članova, a da ne komentiram neke natpise u igri... meni to ide na živce pa nikom ništa.,.. ubuduće ću radit sceenshotove... ![]() a sad o mom tonu, samo je bio odgovor na tvoj, jer kad čujem GABRE DOSTA, to mi ni ćaća ne govori više. a ako je došlo do toga da se više ne smije komentirati igra, yebeš onda takvu igru... nisam zahtijevao promjenu mape, niti sam zahtijevao promjenu gametypa-a. nemoj baš širit neistinu. a što se tiče planta ispod A na ruskoj mapi, to se PRIJE SMATRALO exploitom na ovom istom serveru, i što bih ja sad trebao to znati?? znači, kad idem na neki server igrati, moram najprije ić na njegovu stranicu, pa čitati miliion pravila? i nisam mislio ništa loše s tim, nego samo podsjetiti da je to exploit.. no očito više nije... ja se općenitih pravila pridržavam, ponekad volim njorgati, ali nikad zlonamjerno. ![]() a tvoja prijetnja da ćeš me banati odmah čim server postane original, što na to reć? mislim da si se ipak malo kod te izjave zaletio i razbahatio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
|
gle,ja priznam da sam to rekao,jer nije ovo tvoj prvi eksces.pamtimo ih puno,uvijek tebi nesto ne valja,i svi mi drugi neznamo samo ti znas. a sto se tice toga da nisi trazio DM i nisi trazio "promjenu ove glupe mape" moram se usuditi reci da LAZES. zao mi je,odsad snimam svaki demo publica.neznam zasto je zmaj to prije u postu napisao,a nismo ni komunicirali?sta je i on izmislio i siri neistinu. ok je komentirati killeve,i zekati se,ali TVOJE WHINE-anje i bitchanje ne pomaze.ti nisi komentirao killeve,ti si kukao da oces DM i da neces ovu mapu jer se TEBI ne svida. ako imas prigovor na clanove i moderatore ili se obrati zippu na mail (takoder pise,ni to nisi procitao), ili napisi javno na forumu. vjerujem da je problem u svima nama,a ne u tebi....
![]() |
#266 |
Moderator
|
Nemojte o tome na pce, vi koji imate pristup na C2Y rijesite to tamo ili na private. Moram se sloziti sa Nukeom, jer kada bih god bio sa Gabreom na serveru uvijek je whineao oko mapa i gametypeova, jos od samih pocetaka, a znalo se kakav je to server, sto se igra i kakav je rezim rada. Tu bi trebao biti amen oko diskusije, jer server je takav, admin/i su takvi i to je to - ne pase ti, fly away, tisuce je drugih servera gdje svatko moze pronaci nesto za sebe, no jedan je server gdje je dobra ekipa i gdje se dolazi vecinom radi nje i radi dobre zabave. Ni meni se ne svidja kada netko u sluzbenom matchu na CBu odabere moskvu, stallingrad ili farmhouse, brecourt. Dodje mi da propucam mozak onome koji ju je stavio u main mape za CoD2. ![]() ![]()
![]() |
#267 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa ni ja nevolim S&D pa sam ga bacio malo tek toliko da vidim kako se igra.... i izvukao se iz debelog minusa ![]() Ali pocinje mi se svidjati sve vise, mada me jos uvijek vuce maratonska koljacina do 500 fragova..... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nema potrebe za nikakvim snimanjem nicega. Sve "snima" server. Iako znam kome u ovom slucaju mogu vjerovati, pogledati cu kako je tekla konverzacija. Osim toga, nije ovo pravo mjesto za bilo kakve prepirke. Najbolje je da se sve to riješi jednim krasnim headshootom (ili 2-3-4...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Moderator
|
SD svakoga privuce jer je najkompetitivniji nacin igre, i ulaze najvise timskog rada, dogovora i pomaganja. Nije uzalud najzastupljeniji nacin igre na svim svjetkim CoD2 online i lan natjecanjima. ![]()
![]() |
#270 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim daleko da u TDM-u 5na5 nema taktike, samo opet nije toliko opsezna kao u s&d, jedino sto me odbija je to da igraci koji puno duze igraju znaju vec bukse, pa mi se vec puno puta dignuo tlak pogotovo na railyardu kada sa njemcima ides kroz srednji prolaz a ruse je i ovako teze vidjeti, pa poludim.. Samo od nikuda ostanem bez sljema i pola glave... Onda mi dode da obrisem igru... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|