![]() |
COD2YOU
Evo ga nakon dugo vremena server je otvoren za javnost,svi koji zele mogu doci gore . Netrebate nista skidat ,7 defaultni mapa je u rotaciji. Eto toliko i vidimo se preko nisana.
IP servera:217.172.55.249:29060 |
Jedno kratko pitanje: Dal je orginal server kako je bilo planirano?
|
Jesi siguran? Trazi mi neki mod.
|
Server jos nije original to cemo malo pricekat dok rak sredi. Zaboravio sam napomeniti da traba ipak nesta u main staviti ,a to je ovaj mod http://rapidshare.com/files/35191999...od_v8.rar.html . Par kb je pa mislim da nece stvarati probleme.
|
E kako se spojiti na server?
|
Nije jos original ali biti ce uskoro,nadam se .
|
Ali gdje da nađem server? u igri ili negdje drugdje.
|
All Seing Eye/HLSW - upises IP
ili u igri, pokrenes konzolu sa ~ i upises /connect IP i port servera |
hvala majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nema na cemu sused!!1 :)
|
ako ja skinem taj file, ocu ja onda moci igrati i druge servere ili samo tvoj server? probao sam i error bude..
|
Ma stavi taj file u main ,iskljuci autodl i gotovo ,nema nikakvih problema vise. Taj mod ti stoji u maini i nesmeta nikome.
|
Dali biste nekako mogli maknuti punk-buster sa servera? On po mome misljenju samo steti i ne donosi nista dobro.
|
PB da se iskljuci ,pa da nam sve vrvi od citera.
|
Nije stvar u cheatnju. Nego u tome da nemaju svi originalnu igru.
|
Nije PB provjera originala vec provjera cheateva. Server nije originalan tako da svatko moze uci. No kako vidim, uskoro ce na original.
Bez PB-a nema niti zabave, to zapamti. Ima budala koji ne znaju drugacije nego po WallHacku i slicnim glupostima. |
Vidis ja nemam originalnu igru, i punk-buster me izbaci nakon minute. A ja ne koristim nikakve walhacke ili ista slicno.
|
Ako nam kazes uz koju te tocno poruku izbaci, mozemo ti i pomoci. ;)
|
Sad cu ti reci samo da pogledam u igru.
|
Ovo poruku mi izbaci.
Warning: Cvar Cl_maxpackets=30 normal (toliko i toliko) Ovu poruku mi izbaci dva puta i onda me izbaci sa servera. |
/cl_maxpackets 60
|
Sta to moram napisati u konzolu ili?
|
evo šefe, ovo utipkaj u konzolu
/cl_maxpackets 100 (s tim da prvo pogledaj kad te kicka koji je interval paketa pa upišeš onda broj, najvjerojatnije ti je 60-100) EDIT: malo sam zakasnio :) |
Hvala, sad cu da isprobam.
|
Mislim da nema smisla zatvoriti server samo za one koji imaju origigi igru. To je po mom mišljenju bezveze.
Ako bude za sve onda prva liga, ako ne, onda bezveze. |
Ima smisla ,jer ovako ocekujem na serveru citere,kad bude original ako mu nije zao kupiti novi key kad ga banam onda nek cita i dalje. Jedno vrijeme ce biti krekan a nakon toga prelazimo na original. Vecina ljudi ima originale pa mislim da to nece biti nekakav problem.
|
kad uđem u mapu, meni baca šahovsko polje prek cjelog ekrana!?!?:stoopid:
kako to riješit? |
Moraas mod skinuti,na pocetku teme imas link .
|
Citiraj:
aj ak nekom nije teško da mi pošalje mod na mail dinamo82@gmail.com |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |