|
![]() |
#2581 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Ja sam svog platija toliko bez gare (monitore, matične, RAM-e, PSU-ove, HDD-ove i grafe polovne, bez gare, niti ne gledam), ali procesori, kučišta i hladnjaci, bez gare - uvijek i svagdje ![]()
![]() |
![]() |
#2582 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Garancija čak manje više, ak dela, delat će i dalje. Proc mi još nikad nije umro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Definitivno UD3P za njega da ukloniš bilo kakve mogućnosti throtllanja (uz ventilator koji puše po VRMu) Po meni best buy procesor definitivno taj fx-8300 Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 30.11.2015. u 19:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: ibme74. 03.12.2015. u 13:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Guest
|
Ukopat će me prije nego izađe igra kojoj Bulldozer odgovara. ![]() Za ekipu ne znam, ali moje mišljenje je da se po stoti put poserem na Faildozera.
Zamalo sam se zeznuo i kupio jednu FX konfu. Srećom izašao je benchmark za novi Fallout. I pokazao, još jednom, da su bili "u pravu" oni koji su prije pola desetljeća govorili da je AMD future proof. Ukopat će me prije nego izađe igra kojoj Bulldozer odgovara. ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
|
mene zanima odg u vezi grafa, ja sam zadovoljan onim što daje FX8300 u novim naslovima, koliko para toliko muzike ![]() |
![]() |
![]() |
Za ekipu ne znam, ali moje mišljenje je da se po stoti put poserem na Faildozera.
Zamalo sam se zeznuo i kupio jednu FX konfu. Srećom izašao je benchmark za novi Fallout. I pokazao, još jednom, da su bili "u pravu" oni koji su prije pola desetljeća govorili da je AMD future proof. Ukopat će me prije nego izađe igra kojoj Bulldozer odgovara. ![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: scarzz. 03.12.2015. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tko se ne boji ipona i extreme digitala, moze povremeno da nabasa na super karte po smijesnim cijenama (prije dva-tri tjedna bile Asus Matrix 290X za 2400kn, trenutno ih nema po toj cijeni) A moj ti je savjet nova r7 265 2GB Asusova u Protisu, po meni best buy za prijelazno rjesenje jer kod prodaje nemozes puno izgubiti, a ipak dovoljno dobra za vecinu igara, nadje se ponekad za 900kn polovna, ali nevrijedi 100kn riskirati ... novo je novo
![]() |
Za ekipu ne znam, ali moje mišljenje je da se po stoti put poserem na Faildozera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koliko vrijedi polovna HD 7970 asus directcu II verzija,a koliko HD 7950 polovna sa nekim boljim hladenjem ? Tip traži 1200 kn za 3 godine staru HD 7970,navodno nikad rudareno sa njome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
|
Ja to iskreno nebi uzeo, msl grafa koristena 3 godine, nema veze sto nije rudareno, tako mocnu grafu ne kupujes da bi gledao filmove na njoj nego da bi peglao igre, dakle ona je u te tri godine radila punom parom 100%, ako ces vec davati toliko love nadji si R9 270X sa garancijom, nije jaka kao ova ali barem su još praktički nove i imaju po 1-2 god garancije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
http://images.hardwarecanucks.com/im...FX-4300-83.jpg Međutim unatoč tome mi taj graf što si linkao nema smisla, ispada da vishera na 3.5ghz (fx 6300 i ove downclockane fx 83xx verzije) ne mogu imati average 60fps, što baš i ne vidim po youtubeu, a i ovdje: ![]() ![]() E sad il je neko zasro test, ili nisu testirali na istom mjestu (igra koliko znam nema ingame benchmark) edit - na nižim rezolucijama je veći stress na cpu, razlika između procesora bi se još više trebala pokazati, a kako rezolucija raste bi se trebala smanjivati, iznad 1080p skoro i marginalizirati Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 03.12.2015. u 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A oni benchevi s nexusa sto kolaju po netu je očito da im se 9590 throttlao na ultra. To nije realan rezultat, na medium je puno realnije. I to je samo scenario u malom dijelu igre. I da, Bethesda očajno treba novi engine, malo su previše reciklirali. A nije da su bokci pa sine mogu priuštiti (dobro ESO ih je majo sj**o, al opet 20+m Skyrima i shippali 12m F4....) Al ja bi i dalje radje 1000-1500Kn bolju grafu nego proc (kolko je razlika izmedju fx-8300 i i5k) Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 03.12.2015. u 23:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Zadnji offtopic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Fallout 4 sve ultra nemam nikad manje od 60FPS (FX8370) bio proc na 4,5 , 4,7 ili 5,0ghz. Ovi grafovi sto neki stavljaju su ciste budalastine. P.S. Bas cudno kako se mnogi iznenade kad zapravo kupe FX kolika je razlika izmedju stvarnih performansi i ovih budalastih grafova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moguće da su testirali na nekom baš CPU zahtjevnom dijelu. Igrao sam nekih osam sati i sve mi je išlo glatko i skoro sve na ultra osim AA. Inače tip sa tog sajta baš hejta AMD procesore. Npr. uspoređivao je najjeftiniju klasu u kojoj je pobjednik bio dvojezgreni pentium ali namjerno nije uvrstio igre poput FC4 koju takav procesor nije mogao ni pokrenuti bez modifikacija i gdje i dalje ima problema sa izvođenjem i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukazivanje ljudima da mogu uštediti lovu koju su im mame i tate teškom mukom zaradili bi trebalo biti građanska dužnost, a ne nepoželjno i od moderatora sankcionirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ljudi neka kupe što žele za svoje novce, bilo Intel, bilo AMD. Mogu ih i zapalit i poslat nam YT link... nije tvoje niti bilo čije da vodimo brigu o tome i da se pri tom vrijeđaju pojedinci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | ||
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
To sam te još davno zamolio da napraviš zbog gomilanja bespotrebnih postova. ![]() Citiraj:
Naravno da je AMD za budget gaming konfe bolji izbor od Intel dvojezgraša u 2015. godini i s time se duboko slažem, ali od njega se ne treba praviti ono što nije. Citiraj:
Moje isprike ako ispadam grub i antipatičan, nije mi cilj zazivati moderatore na svaki drugi post nekih dotičnih ovdje i glumiti nešto, ali nekad imam posebnu potrebu ukazati na neke stvari. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da si sve to umislio. Nitko ne tvrdi da je AMD bolji jer nije. Intel je bolji. Ono što mi tvrdimo je da FX vrijedi svaku kunu te je u tom kontekstu odličan izbor a ne bolji od Haswella/Skalakea. Normalno da se dignemo na zadnje noge kad netko izjavi da je smeće od proizvoda, jer nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | ||||
Banned
|
Rjeseno. Citiraj:
Cemu laganje? Citiraj:
Drugo, bice sklopljena tako kako zelim. I one sto dolaze poslije nje ce biti sklopljene kako ja zelim. Kao i one prije. I da,kombinacija ce obavit posao kako treba. Dugorocno nece imat nikakve gubitke nego samo zaradu. O cemu ti pricas? Srecom,ima dosta ekipe koja mi je skrenula paznju da promjenim neke stvari u skladu sa navedenim zahtjevima i vrlo brzo se iskristaliziralo koje ce komponente unutra. Princip je jednostavan (ako zelis pomoci) ,postoje navedeni okviri i u okviru istih se savjetuje. U ovom slucaju je navedeni okvir bio budget i AMD unutra. Izricito je napisano da nema sanse da bude Intel. U stvari,krivica je potpuno moja. Trebao sam traziti posebno savjete za monitor i ostalo,a proceve ni ne spominjati jer ocito je nekima nezamislivo staviti AMD u konfu od 30k iako istu ne placaju. Trebas shvatit da moj problem sa Intelom (zbog kojeg ga vise nikad necu stavit u komp) nije vezan za kvalitetu samih proceva. Ne brini,potpuno sam svjestan da Intel ima bolje proceve u ponudi. Dosad se varijanta FX8370/GTX 980 pokazala kao odlicna od svojih usera. Niko se ne zali nego su odusevljeni. Jesi li imao priliku imat u rukama i probat tu kombinaciju pa mozes kritizirat? Citiraj:
Izvoli dokazati svoje tvrdnje o tome da ja stalno pisem da je Vishera bolja od Skylakea. Citiraj:
A izjave tipa "to je smece" obicno izjavljuju likovi koji isti proc niti ne posjeduju niti su ga posjedovali. U tu svrhu je i link u potpisu. Cisto edukativno. EDIT: Evo jedan od mojih prvih,a bas Intel (vjerojatno je stariji od tebe sarik) Jos uvijek je na ploci. ![]() Pogodite koji je socket. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 07.12.2015. u 21:26. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() disclaimer: Nemam apsolutno ništa protiv AMD-a. Da pače, čak su i mi i draži od Intela kojeg imam čisto jer sam dobio po super cijeni ![]() disclaimer 2: nemam apsolutno ništa protiv Škoda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Hawker Daj mi samo odgovori koji su to razlozi da neces vise nikad kupit Intela, bas me zanima.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|