|
![]() |
#2432 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2439 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odigrao sat vremena Metro Last Light Redux na max postavkama 1080p i SSAA 2x... debelo iznad 60FPS, vent jedva da sam čuo. Pratio sam stanje u Afterburneru, max RAM usage je bilo 2,1GB i to vjerojatno kad me napala hrpa živina odjednom ispod velikog mosta ![]() 660Ti se na ovim postavkama tu i tamo cimnula i to OC-ana. Ova to guta bez pol jebe sa stock vrijednostima. OC-at ću možda ovih dana, no vidim da nema potrebe. Za sad prezadovoljan. Definitivno isplativ upgrade od 1000kn. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 24.09.2015. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
A gledaj kablova, suma striborova , slozi to brate kako bog zapovjeda i malo prasinu otpuhaj ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2441 |
Antimićanin
|
Taman posla da ću se prcat sa kablovima ![]() ![]() ![]() A grafa, da, hvala. Plan je 3 godine sigurno. ili do HL3 / novog Metroa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Antimićanin
|
Dobro, kaj vas sad tolko briga moje kućište. ![]() ![]() Ćiftek nema dobro riješen cable management a i loše je sve to pozicionirano. Prašina se propuhuje, ali kablovi su takvi kakvi jesu. Jel ima kakve štete osim estetike? Nema. Oprema je ispravna i očuvana i ne drka se preveć po njoj. ![]() Nadalje, vlasnici Strixice, jel itko OCao afterburnerom karticu? Kakva su opažanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam identičnu grafičku i moram priznati da u fractal Design R4 kučištu se ne čuje ništa za vrijeme surfanja i gledanja filmova, malo zuji dok se igram ali nije ništa oko čega se diže panika. Mora zujat malo. Vjerojatno nešto drugo ga je prepalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2451 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Nisam ocal, nema potrebe.. Jedina mana je, vrmovi se griju, dok ju zakuris, odleti i do 86c, al s tim se nit ne zamaram ionak je gara 3 god. Ostali modeli su ipak bolji po tom pitanju, i to je jedini minus na strixici koji mi je upao u oko, ostalo je sve pet.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Antimićanin
|
Jučer sam pičio World in Conflict jedno 3 i pol sata na max maxova. OK, igra je iz 2007 ali pošteno zakuca grafičku dan danas ![]() Nije prešla 71°C, ako je za vjerovat grafu u afterburneru. Naravno, ništa OCano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Premium
|
A navodno do 120c, iznad toga pocinje "trokirat" i spusta taktove gpua. Istina da su vrmovi lose pokriveni ventovima odnosno onim malim pasivcima.. Razlika je cak izmedju Asus strix i GB wf oko 15tak stupnjeva ak ne i vise, naravno potonja je hladnija.. Nego, primjetil sam da se vento i u gejmanju drze na 37-8% se da kak to povecat bez upotrebe alternativnih programa? Mislim da bi temp. bila manja ak hi vent stavil na 50%.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Antimićanin
|
Meni je vent uredno jučer vrtio na 50% neko vrijeme... Budem danas malo zaigrao World in Conflict pa javim zapažanja. Al sve u svemu tiša od tihe MSI 660Ti koju sam imao, a bome i hladnija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() @ Drug Brko , kupovina tj nadoplata za GTX 970 je definitivno bio dobar izbor
ladna , tiha, brza , štaš više ![]() Offtopic ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 28.09.2015. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Anyway @strix, Nije klokana, nisan ima potrebe zasad, a ne vidin da bi bila neka razlika. Moga bi se malo pozabavit cisto da vidin koliko moze. Hladna i tiha, to mi je dovoljno.
![]() |
![]() |
#2460 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas