|
![]() |
#211 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Lijepo sam rekao, sa svega tri odustajanja, preko minutu zaostatka za vodecim u trenutku kad se vratio na stazu, i bez ijednog SC-a u utrci, niti veliki msc ne bi nista vise postigao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Od početka sezene. U svemu ![]() Kad se samo sjetim svih bahatih izjava Hamiltona, ne da mi je drago-nego je ![]() Baš me zanima da li će se "prvi vozač" moći nositi sa pritiskom kakvog je on radio Alonsu lani...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hmmmm a sto smo malo svi zaboravili kako ocito nesto nije bas bilo kako treba ili s bolidom ili sa Lewisom jer je bio opako prespor,,,,, vremena mu nisu bila ni blizu onome sto je radio u kvalifikacijama ili sto su vodeci radili tokom utkrke,,,,, pa weber je bio brzi u RedBullu i to je jedan od razloga zasto nije bolje zavrsio,,,,, nesto od samog starta nije bilo dobro s njim i trajalo je cjelu utrku,,,, jednostavno nema veze s time kako on inace vozi,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
HAM je bio sporiji jer je imao puno goriva, a kad je gorivo dolo na normalnu razinu onda su vec gume bile u banani. mozda si i decko prepao, pa razmisljao sto ce reci novinarima i nije mogao vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako sam se ja samo scimao maloprije. Nisam mogao gledati utrku pa sam je snimio. Gledam ja, sve super, Kubica 3., a Heidfeld 4. i odjednom stane snimka 5 krugova prije kraja, ja budala stavio tajmer po HRT teletekstu. Okrenem teletekst da vidim rezultat, i budale zamijenile Heidfelda i Kovalainena. Kako su me samo prepali ![]()
![]() |
#216 |
Premium
|
Glede Hamiltona, najbrzi krug mu je bio ~2.5sec sporiji od Kovalainenovog i samo dva vozaca su bila sporija od Hamiltona. To je ako cemo gledati najbrze krugove. Ron Dennis (ili Haug) je izjavio da su odmah nakon nesrece odlucili stediti motor, ali 2.5sec zaboga? Takodjer, Kovalainen je imao gadnih problema sa vibracijama bolida sa prvim setom guma jer je na samom startu napravio flat-spot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
fora kvalifikacije danas ![]() ![]() Ferrari i BMW standardno dok je McLaren izgleda jako zaglibio,,,, nemogu uhvatiti Ferrari i BMW ih sad vec redovito obilazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma Kubica je fenomen. Sa svega 13 odvoženih krugova danas uhvatio 4. mjesto i 0.252 s kasni za pole. Mislim da se neće odreći naslova samo tako. Još je u igri, a nadam se da će ostati.
![]() |
#220 |
Premium
|
Male su razlike, oko 0.2s, pa je jako tesko reci tko je koliko brz. McLareni bi mogli imat 3 kruga vise goriva i eto ti razlike. Opet je pitanje koliko je Kimi forsirao ili ne. Mozda je znao da ce lakocom imati pole? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ferrari rijesio start, idemo dalje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
siroti vettel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
PizzoZder
|
A 2. Alonso, 3. Hamilton, tu ce frcat iskre.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
PizzoZder
|
Valjda ce biti ok. Nadam se, makar je ruzno izgledalo...
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Barikelo rofllllll, u safety car periodu napravio sranje as bolidom. Legenda... I to je izasao iz boxa sa sjebanim nosom. WTF?
![]() |
#228 |
PizzoZder
|
Wtf, nije normalan brazilac, iz boxa je izasao sa slomljenim nosom. ![]() Kovalainen ok, pukla guma, makar se meni na prvi mah cinilo kao ono sa Sennom. Dobro je.
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čoek na kraju treći, ni kriv ni dužan ![]() Bez-veze...
![]() |
#234 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma koji pole ![]() ![]() Ja sam nekako predpostafljao da bi Massa moga na pole, ali mislio sam da će Kimi biti do njega. Prasičko je spominjao da baš nije bio zadofoljan setupom ![]()
![]() |
#239 |
PizzoZder
|
Vidim da su prognozirali kisu 15 min nakon starta, moglo bi biti zanimljivo danas.
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koja je ovo taktika mclarena, bog te ubi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|