|  | 
| 
 F1 sezona 2008 & F1 Management 2008 Za deset dana počinje sezona, a s time i F1 Management 2008. Trenutno sam u timu alfisti.hr za koje sem vozio i prošlu godinu. Ako ste za igranje možete se priključti njima ili ćemo osnovati vlastiti tim. | 
| 
 ajmo osnovat vlastiti tim, nas par kolega sa PCE foruma, kaj kažete ??? Edit: @Amd, daj reci pod kojim si tamo imenom registriran.... | 
| 
 A kak drugačije nego Amdejac. :p Evo napravio sam naš team. F1 Management 2008. Sub-League Name: Pcekspert.com SL-login-name: pcekspert Password: 1234 | 
| 
 Eto ja sam se valjda sad pridruzio. Nije mi igra bas najjasnija, ali adje skontacu je vremenom. BTW Imali tamo na onom sjebanom forumu kakav FAQ pa da vidim tacno o kako se ova igra ćera i tako to? | 
| 
 Uf ja imam račun kreiran od lani. Samo sam igrao prvih par utrka. Ali pridružujem se ekipi :chears: | 
| 
 Može li neko napisati kratak tutorial ili dati link na FAQ (ja ga ne mogu naci, forum je previse neuredan)? | 
| 
 Treaš izabrati pitbabe :D, prvog i drugog drivera, šasiju, motor... Nakon svake utrke se osvajaju pare. To ovisi o plasmanu drivera i ostaloga što sam nabrojao :chears: Kad se database opet otvori nakon utrke, možeš sve mjenjati. E sad koliko para koje nosi vidi pod rules... | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 sto ima od novih pravila u ovoj sezoni,,,,,,, su poceli s izbacivanjem elektronike iz bolida?? | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Ako se ja dobro sjecam MSC je vozio bez TC-a jos prosle sezone na nekim treninzima i postizao bilja vremena nego Kimmi i Massa sa TC-om. | 
| 
 aaa nemrem dočekat prvu utrku... | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 hehe forica sto nema TC jos i da im ukinu startni software pa da sami startaju :D za ove koji nemogu docekati F1 u nedjelju je Studio F1 "uvod u sezonu" ;) | 
| 
 bit svega po meni bi bilo da ukinu one ogromne zone izljetanja, jer onda svi voze ko budale jer znaju da im se nista nece dogodit i ako izlete, npr: znalac prodje zavoj sa 200kmh, i ona dodje neki kreten koji isto proba sa 200kmh, a ne zna i izleti i onda izgubi samo 2-3 sec dok se vrati, a da je tamo zid bio onda bi se slupao ili iso sporije. ovako sa TC i kompjuterima je glupo jer sve manje vozac dolazi do izražaja | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Ako uzmeš npr. NN vozač i šasija od BMW-a. Vozač ispadne i nedobiješ ništa, ali ako imaš šasiju dobijaš pare za onog drugog vozača koji je osvojio bodove. Najbitnija stvar Šasija, motor, pitbabe, a onda vozači koliko ti ostane para. | 
| 
 ove sezone prva noćna trka u singapuru!!! | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Ferrari ili McLaren ove sezone??? | 
| 
 Citiraj: 
 Sad će opet avina prepucavanja... Ja opet navijam za Ferrari. | 
| 
 www.f1-croteam.net Za sve željne ozbiljnog utrkivanja. Pravila su iz 2008. sezone, bolidi iz 2008. sezone, rFactor... Počima u nedilju. | 
| 
 http://www.f1-hr.com/Slike/Meni/poredak-naslov.jpg                                                                  ALBERT PARK - Prvi slobodni treninzi P. VOZAČ NACIONALNOST MOMČAD VRIJEME1.       K. Raikkonen       Finac       Ferrari       1:26:461                 2.       L. Hamilton       Britanac       McLaren-Mercedes       + 0:00:487                 3.       F. Massa       Brazilac       Ferrari       + 0:00:497                 4. H. KovalainenFinac       McLaren-Mercedes       + 0:00:653 5. M. Webber Australac Red Bull-Renault + 0:01:802 6. F. Alonso Španjolac Renault + 0:01:899 7. R. Kubica Poljak BMW Sauber + 0:02:118 8. T. GlockNijemac       Toyota       + 0:02:452                 9.       S. Vettel       Nijemac       STR-Ferrari       + 0:02:496                 10.       J. Trulli       Talijan       STR-Ferrari       + 0:02:553                 11.       J. Button       Britanac       Honda       + 0:02:663                 12.       G. Fisichella       Talijan       Force India-Ferrari       + 0:02:769                 13.       D. Coulthard       Škot       Red Bull-Renault       + 0:02:840                 14. S. BourdaisFrancuz       STR-Ferrari       + 0:02:902                 15.       R. Barrichello       Brazilac       Honda       + 0:03:072                 16. N. HeidfeldNijemac       BMW Sauber       + 0:03:100                 17. A. SutilNijemac       Force India-Ferrari       + 0:03:694                 18. N. PiquetBrazilac       Renault       + 0:03:896                 19. T. SatoJapanac       Super Aguri-Honda + 0:04:58720. A. DavidsonBritanac       Super Aguri-Honda + 0:05:31021. K. NakajimaJapanac       Williams-Toyota + 0:08:59222.       N. Rosberg       Nijemac       Williams-Toyota --- | 
| 
 Podsjetnik za one koji nisu izabrali svoje vozače i ostalo: Database se zatvara za 8 sati ;) | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Zaluđen Formulom. Jedva čekam prvu utrku, a pogotovo Singapur i utrku po noći mmmmmmm | 
| 
 nadam se samo da će i ova sezona bit zanimljiva kao prošla :) | 
| 
 kmeeeeeee samo da im je Schumi tu da im pokaze kako se vozi :( cujem da je pomeo Kmija i Massu na testiranjima novog Ferrari bolida on bez TC oni dvojica s TC :D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Lolčina teška....nego hocete se budit ujutro u pol 6 (ko pravi muskarci) ili gledat snimku u 14h (ko...nije bitno :D) Ja si sutra navecer spremam sendvice i soka, kutiju pljuga i dizem se ujutro ;) :) :) | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |